1EUR = 4.7808 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Proiectul rezidenţial Da Vinci Residence, preluat de Eden Capital Management, devine Delta City

După ce a preluat compania care dezvoltă proeictul rezidențial Da Vinci Residence pentru o sumă estimată între șapte și opt milioane de euro,  compania românească de dezvoltare imobiliară Eden Capital Development a rebranduit proiectul Rezidențial în Delta City, dată fiind apropierea de Delta Văcărești.

16 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

Proiectul include trei clădiri cu aproximativ 333 de apartamente dintre care 111 se aflau în dezvoltare în luna august.

Potrivit oficialilor Eden Capital Development, planurile vor suferi câteva modificări pentru adaptarea la situația din piață. Potrivit proiectului inițial, Da Vinci Residence includea studio-uri, apartamente cu doua, trei și patru camere, cu prețuri cuprinse între 59.000 și 238.000 de euro. În prezent, prețurile apartamentelor din Delta City sunt cuprinse între 63.200 euro plus TVA pentru studiouri și 308.000 euro plus TVA pentru duplexurile penthouse.

Eden Capital Management e cunoscut și pentru preluarea, finalizarea și vânzarea Cortina Residence, proiect cu 270 de apartamente, intrat în insolvență în 2010.

 Investitorii au mai dezvoltat în ultimii ani patru ansambluri rezidenţiale cu circa 500 de apartamente în zona prelungirea Ghencea sub brandul Sunrise Residence, dar au prins gustul proiectelor premium, printre care se află Dynamic City din apropierea parcului Verdi sau Four City North, compus din patru cladiri, are 568 de apartamente și aproximativ 80.000 mp suprafață construită, oferind apartamente cu două camere cu suprafețe cuprinse între 53 și 97 mp construiți și apartamente cu trei camere având suprafețe cuprinse între 75 și 160 mp construiți.

Un alt proiect premium lansat de Eden Capital Development e Cortina Academy, care include o clădire de lux, de nouă etaje, cu 295 de apartamente incluse și e vândut în proporție de peste 30%, iar finalizarea e programată pentru sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor.

De altfel, oficialii companiei susțin că  sunt dispuși să preia proiecte rezidențiale începute și aflate în zone bune, care vor fi atrăgătoare pentru cumpărător.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO