Promateris angajează manager de proiect cu experienţă, pe salariu de 4.000 de lei net lunar

Promateris, producător european de top, specializat în ambalaje de ultima generaţie, realizate din materiale regenerabile, biodegradabile și compostabile, recrutează omul potrivit pentru postul de manager de proiect cu minimum cinci ani de experienţă. Salariul oferit celui angajat în această poziţie de 4.000 de lei net lunar, arată anunţul de recrutare, obţinut de Economica.net.
Ion Dobreanu - Dum, 29 mai 2022, 18:51
Promateris angajează manager de proiect cu experienţă, pe salariu de 4.000 de lei net lunar

Promateris angajează manager de proiect la Buftea.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care întrunesc următoarele condiţii: au cel puţin cinci ani experienţă de manager de proiect, au studii superioare, cunosc metode avansate de project management precum Agile, Waterfall, Lean and Six Sigma sau altele, ştiu să lucreze cu suita Office şi cunosc limba engleză.

Printre atribuţiile candidatului selectat pentru acest post se numără:

  • coordonarea activităţilor din cadrul proiectului, supervizând direct echipele tehnice, consultanţii, precum şi alţi colaboratori implicaţi.
  • coordonarea diverselor subproiecte, cum ar fi: dezvoltare site web, menţinere şi îngrijire baze de date.
  • stabilirea şi menţinerea relaţiei de colaborare pe termen lung cu partenerii, clienţii, beneficiarii şi finanţatorii proiectului.
  • monitorizarea progresului atins faţă de obiectivele propuse şi redactarea rapoartelor lunare către finanţatori, parteneri şi beneficiari, cu respectarea datelor prevăzute în contracte.
  • evaluarea impactului proiectului şi comunicarea acestei evaluări conducerii, finanţatorilor şi partenerilor de proiect.
  • întocmirea planurilor detaliate de lucru lunare şi monitorizarea respectării implementarii acestora.

Salariul oferit celui care va ocupa acest post e de 4.000 de lei net pentru normă întreagă.

Beneficiile oferite de angajator

Candidaţii sunt ofertaţi cu tichete de masă şi tichete cadou, bonus anual, decontarea transportului, primă de ziua de naştere, abonament privat de sănătate.

Citeşte şi:

Promateris (BVB: PPL) este listată pe piața principală a Bursei de Valori București. Compania este specializată în producția de ambalaje de ultimă generație, realizate din materiale regenerabile, biodegradabile și compostabile. În fabrica din Buftea, compania fabrică alternative durabile la plasticul de unică folosință, precum o gamă largă de pungi pentru retail (pungi maieu, pungi pentru legume și fructe, saci menajeri, mănuși), dar și produse destinate segmentului agricol (folii de mulcire).

Promateris operează trei linii de business: bio-based și compostabile, în cadrul căreia sunt produse ambalaje realizate din resurse regenerabile, cu accent pe decarbonizare; bioplastic recycling prin care reciclează deșeurile reziduale pentru a fi reintroduse în procesul de producție; compound-uri tehnice, prin care sunt dezvoltate și fabricate granule destinate producției de cabluri electrice.

Te-ar mai putea interesa și
Rusia raportează cel mai mare număr de infectări cu Covid-19 de la sfârşitul lunii martie
Rusia raportează cel mai mare număr de infectări cu Covid-19 de la sfârşitul lunii martie
Rusia a raportat duminică 20.303 de noi cazuri de infectări cu virusul care produce COVID-19, cel mai ridicat astfel de număr înregistrat de la sfârşitul lunii martie, transmite Reuters,......
Amnesty International cere scuze după raportul de joi: Trebuie să fim foarte clari: nimic din ceea ce am documentat că fac forţele ucrainene nu justifică în vreun fel încălcările ruseşti
Amnesty International cere scuze după raportul de joi: Trebuie să fim foarte clari: nimic din ceea ce am documentat că ...
Amnesty International şi-a cerut scuze duminică pentru "suferiţa şi furia” cauzate de un raport care acuză Ucraina ...
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate fără autorizație de construcție și fără documentații de urbanism sau amenajarea teritoriului
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate fără autorizație de construcție și fără documentații ...
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate și racordate la rețelele de distribuție a energiei ...
Trafic îngreunat pe A2 în apropiere de Cernavodă; s-au tamponat cinci maşini
Trafic îngreunat pe A2 în apropiere de Cernavodă; s-au tamponat cinci maşini
Traficul rutier este îngreunat, duminică, pe A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 162, ...