1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Proprietarul Old City şi două firme vor să dezvolte 12 blocuri de 43 de metri înălțime lângă Vitan - Bârzeşti

Două companii, una din Constanța, Tomis Plus SRL, deținută de oamenii de afaceri Daniel Zaif și Lucian Orban, implicați în dezvoltarea unor proiecte rezidențiale, și una din București, Șelari Investments, alături de omul de afaceri Cristian Opaiț, asociat în ultima companie și proprietar al clubului Old City din Centrul Vechi al Bucureștiului, și-au unit terenurile deținute pe strada Iuliu Hațeganu din Capitală și unde să dezvolte un proiect mix  cu șapte blocuri cu 12 etaje  care includ cel puțin 300 de apartamente.

28 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Terenul are în total circa 21.000 mp, iar companiile sunt în etapele premergătoare obținerii PUZ-ului proiectului care va include blocuri de nouă și de 12 etaje și un o înălțime maximă de 43 de metri.

Potrivit documentelelor, proiectul dezvoltat va avea un POT maxim de 35% și un CUT de 3 și peste 7.400 mp suprafața construită, iar 3.974 mp vor fi donați primăriei pentru lărgirea străzii Iuliu Hațeganu

Documentația prevede și construcția unor spații complementare, probabil de retail, adăugate ori la parterul blocurilor, ori în clădiri separate.

Tomis Plus a dezvoltat proiectul Tomis Plus din Constanța cu 24 de blocuri plus alte proiecte mai mici în zonă, cel mai amplu proiect imobiliar desfășurat până în prezent în Dobrogea. Potrivit site-ului dezvoltatorului, până în prezent, peste 800 de familii au ales să locuiască în cele trei subansambluri de blocuri care formează proiectul: Belvedere, Amfiteatru și Confort.

Numărul tranzacțiilor imobiliare din România a revenit pe creștere în iulie 2019, după ce a scăzut 12 luni consecutive, din iulie 2018 în iunie 2019, cu procente cuprinse între 7% și 35% an la an, potrivit datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Anul trecut au fost încheiate circa 540.000 de tranzacții, cu 4,1% mai puține decât în 2018.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO