1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Finanţe şi bănci

Provident Financial (UK) ar putea fi cumpărat de britanicii de la Non-Standard Finance

Grupul financiar britanic Non-Standard Finance (NSF) vrea să cumpere Provident Financial printr-o tranzacţie finanţată exclusiv prin schimb de acţiuni, care evaluează Provident la 1,3 miliarde de lire sterline, transmite Reuters.

22 feb, 2019 | Agerpres

Provident, înfiinţată în 1880, este în curs de reorganizare, după plecarea directorului său general şi a suspendării plăţii dividendelor. Compania este de asemenea investigată de autorităţile britanice.

Problemele de la Provident au stimulat afacerile rivalelor mai mici, Non-Standard Finance (NSF) şi Morses Club, care au angajat mulţi agenţi de la Provident.

Conform acordului, acţionarii Provident ar primi 8,88 noi acţiuni NSF pentru fiecare titlu Provident. Pe baza preţului acţiunilor NSF de la închiderea şedinţei bursiere de joi, de 58 de penny, oferta evaluează Provident la aproximativ 1,3 miliarde de lire sterline (1,69 miliarde de dolari).

Tranzacţia evaluează o acţiune Provident la 511 penny, aproape de nivelul de 511,4 penny înregistrat la închiderea şedinţei bursiere de joi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO