1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 10 º

Finanţe şi bănci

Provident dă reducere de 10 puncte procentuale la dobândă dacă răspunzi corect la patru întrebări de educaţie financiară

Pentru a putea primi reducerea de dobândă, clienții trebuie să răspundă corect la 4 întrebări din domeniul financiar și să îndeplinească condițiile normale de eligibilitate pentru un împrumut. Firma care a făcut acest sistem inedit de premiere  este Provident.

10 iul, 2019 | ECONOMICA.net

Reducerea de dobândă este disponibilă tuturor clienților care solicită un credit online și care răspund corect la 4 întrebări consecutive. Reducerea se aplică la oferta standard de împrumuturi Provident, care este în vigoare din martie 2018 și care va fi în continuare disponibilă pentru clienții care nu doresc să dea testul de educație financiară. Reducerea totală de cost rezultată din scăderea cu 10 puncte procentuale a dobânzii pentru un împrumut reprezentantiv pentru portofoliul Provident, de 3.500 de lei pe 74 de săptămâni, este 315 lei.

Pentru accesul la acest tip inedit de promoţie, doritorii trebuie să solicite până în 6 august un împrumut pe www.provident.ro

Provident dă împrumuturi cu sume cuprinse între 500 și 15.000 de lei pe perioade de până la 134 de săptămâni.

Întrebările au un grad de dificultate scăzut spre mediu și acoperă mai multe domenii economice și financiare, inclusiv produse și servicii care nu se află în portofoliul Provident.

,,Recompensarea cunoștințelor financiare este una dintre modalitățile prin care înțelegem să punem în practică angajamentul nostru pentru creditare responsabilă. În egală măsură, suntem responsabili prin modul în care ne tratăm clienții și angajații. Astfel, respingem aproape 70% dintre solicitările de împrumut pe care le primim și 67% dintre clienții noștri împrumută mai puțin decât suma maximă disponibilă. În plus, cea mai mare parte a veniturilor reprezentanților noștri de vânzări vine din ceea ce încasează, nu din ce vând, tocmai pentru a încuraja o atitudine responsabilă,” a declarat Florin Bâlcan, directorul general al Provident.

Cei care își doresc consolidarea cunoștințelor de educație financiară pot folosi, chiar și înainte de testare, informațiile disponibile pe www.sigurantafinanciara.ro, centrul online de educatie financiară și antreprenorială susținut de Provident din 2013, care de altfel și găzduiește platforma de testare. Site-ul oferă 10 modele de calculatoare de buget și a fost accesat de peste 100.000 de români în ultimii ani.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO