1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

Finanţe şi bănci

Provident început să vândă asigurări de viaţă pentru Metropolitan Life

În urma semnării unui protocol între Provident Financial România şi Metropolitan Life, clienții Provident vor putea achiziționa de astăzi, opţional, și o asigurare de viață. Pentru acest lucru IFN-ul din Marea Britanie a înfiinţat o companie nouă: Provident Agent de Asigurare.

15 noi, 2018 | ECONOMICA.net

Polițele, care acoperă evenimente precum decesul din îmbolnăvire și accident, spitalizare, operație, arsuri sau fracturi din accident, vor fi oferite prin intermediul Provident Agent de Asigurare, o companie nou-înfiinţată, parte din grupul International Personal Finance (IPF). „În felul acesta, clienții Provident beneficiază de o soluție de protecție financiară simplă, relevantă și accesibilă, dezvoltată în acord cu nevoile lor de către Metropolitan Life", arată un comunicat de presă al instituţiei.

„Ne dorim să oferim clienților Provident o asigurare de viață pe care și-o pot permite cu ușurință, prin care să poată controla mai bine riscurile ce le pot afecta nivelul de trai. Demersul face parte din strategia noastră de a oferi o plasă de siguranță românilor din mediul rural și urbanul mic, zone cu o penetrare foarte scăzută a asigurărilor de viață. Parteneriatul cu Provident ne oferă oportunitatea de a merge către această categorie de clienți, unde conștientizarea nevoii de protecție în fața unui eveniment neprevăzut este cu atât mai importantă", a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Provident are peste 2.200 de angajați în România, care călătoresc, în medie, peste 2.500 de kilometri pe lună pentru a-și deservi clienții, putând oferi – adesea în mai puțin de 48 de ore – împrumuturi și în zone izolate, unde alternativele de finanțare fie nu există, fie sunt foarte scumpe. Circa 80.000 de clienți din totalul de 210.000 de clienți activi ai Provident trăiesc în zone rurale.

„O parte importantă dintre clienții care apelează la Provident sunt la prima lor experiență cu un împrumut, aproximativ 40% dintre ei neavând un istoric de creditare. Prin crearea acestui istoric, Provident deschide accesul unei categorii importante de clienți la piața serviciilor financiare.", a declarat Viktor Boczan, CEO Provident Financial Romania.

Studiile realizate de Metropolitan Life arată că, în ceea ce priveşte atitudinea românilor atunci când vine vorba despre achiziţionarea unei asigurări de viaţă, printre primele aspecte pe care le au în vedere sunt: aceasta reprezintă un gest de responsabilitate faţă de familie, caută o asigurare care să le facă viaţa mai uşoară, doresc să colaboreze cu o companie care să-i înţeleagă şi să le fie alături ca un prieten.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO