1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

Provident reduce publicitatea și donează banii de reclamă pentru un spital modular. Circa 100.000 de euro pentru asociația "Dăruiește Viață"

Provident Financial România a decis să reducă masiv comunicarea comercială în lunile martie și aprilie și să doneze suma astfel rezultată pentru construcția unui spital modular, în contextul crizei Coronavirus. Banii merg către Asociația "Dăruiește Viața", cea care a reușit să ducă la bun sfârșit și alte proiecte importante din domeniul medical.

10 apr, 2020 | ECONOMICA.net

În același timp, Provident Financial a luat măsuri pentru a își proteja angajații și clienții de noul Coronavirus. Compania a redus cu peste 75% interacțiunile fizice directe cu clienții. În plus, interacționează exclusiv cu clienții care vor și pot să fie vizitați în condiții de siguranță.

"Totodată, în baza unui proces implementat acum mai bine de 2 ani, le-am oferit clienţilor aflaţi în dificultăţi financiare, inclusiv ca urmare a situației generate de virus, posibilitatea de a-şi amâna plata ratelor, fără niciun efect negativ asupra lor (raportare baze de date externe, acumulare de restanțe). De asemenea, pentru clienţii aflaţi în izolare sau carantină, am aplicat acelaşi proces, în aceleaşi condiţii.", anunță Provident. 

Încă de la declanşarea stării de urgenţă, toţi angajaţii din sediul central și echipele de suport din teren lucrează de acasă. De asemenea, firma a oferit echipamente şi materiale sanitare angajaţilor din teren şi a stabilit reguli clare pentru procesul de interacțiune cu clienții astfel încât să reducă la minimum expunerea angajaţilor şi a clienţilor, în egală măsură. Atribuţiile angajaţilor din grupa de vârstă 65+ au fost regândite, astfel încât să nu părăsească domiciliul şi să fie în deplină siguranţă.

,,Pentru ca o companie să fie sustenabilă pe termen lung, ea trebuie să pună întotdeauna oamenii pe primul loc, fie că vorbim despre clienţi sau angajaţi. Da, suntem conştienţi de efectele pe care le va avea această pandemie asupra mediului de afaceri. Suntem conştienţi că multe dintre planurile fiecăruia dintre noi vor fi amânate sau anulate. Dar, în egală măsură, am înţeles că o putem lua de la capăt, atunci când totul se va fi terminat, dacă ne vom stabili priorităţile corect în această perioadă. Iar prioritatea noastră a fost și rămâne grija pentru oameni’’, a declarat Florin Bâlcan, directorul general al Provident Financial România.

 

 


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO