PSC Group, dezvoltatorul Win Herăstrău, caută terenuri în Bucureşti şi mai deţine 6.000 mp în Craiova

Fondat în anii '90 de Dumitru Pascu, tatăl actualului proprietar al grupului PSC, Cristian Pascu (35 de ani), s-a specializat inițial în construcții, iar prin anii 2007 a trecut la dezvoltare imobiliară și a dezvoltat nouă proiecte rezidențiale, iar, în prezent, a demarat construcția ultimelor 50 de apartamente din Win Herăstrău, cel mai mare proiect rezidențial, cu 302 apartamente, din portofoliul grupului cu capital autohton.
Răzvan Zamfir - Dum, 01 mart. 2020, 09:13
PSC Group, dezvoltatorul Win Herăstrău, caută terenuri în Bucureşti şi mai deţine 6.000 mp în Craiova

Compania a achiziționat ulterior terenul pentru dezvoltarea ultimelor 50 de apartamente, și a existat și varianta asocierii cu proprietarul, dar Cristian Pascu spune că nu s-u putut înțelege asupra proiectului, așa că PSC Group a fost nevoită să-l cumpere.

Proiectul va avea două niveluri de parcare subterană ce asigura locuri de parcare pentru proprietari și vizitatori, două zone pentru sport-fitness, loc de joacă pentru copii indoor și outdoor, salon înfrumusețare, zona pentru servicii de curățătorie a articolelor de îmbrăcăminte și zona servicii de spălare auto.

Primele cinci imobile ale complexului WIN Herăstrău oferă 252 de apartamente cu 2-5 camere, iar cel de-al șaselea vine să întregească oferta cu încă 50 de apartamente, întregul proiect fiind estimat la o valoare de aproximativ 70 milioane de euro.

Lucrările pentru fundațiile speciale ale proiectului au început în trimestrul II al anului trecut și s-au finalizat cu succes, iar până în acest moment au fost vândute 101 apartamente din totalul de 302 apartamente și există negocieri avansate atât pentru vânzarea integrală a uneia dintre clădiri, cât și pentru alte aproximativ 30 apartamente către clienți individuali.

„Un imobil rezidențial de lux nu înseamnă doar finisaje de calitate, ci și protecția mediului, confort interior și exterior, atenție la detalii și așa mai departe. Ne-am axat pe această strategie și Win Herăstrău e un exemplu”, spune Cristian Pascu.

Compania mai deține 6.000 mp de teren în Craiova pe care le va dezvolta ulterior. De altfel, PSC are proiecte rezidențiale finalizate în Pitești și Craiova, unde a preferat să dezvolte inițial, pentru că în București, la prețurile terenurilor, nu-și permitea decât zone mărginașe.

De altfel, în prezent PSC caută terenuri pentru un nou proiect în zona de nord a orașului, dar încă nu a identificat un teren care s-ar preta la pretențiile grupului.

PSC Group este un business de familie cu capital 100% românesc, aflat la a doua generație și are o experiență pe piață de construcții și cea imobiliară de aproape 30 de ani. Din grup fac parte opt companii ce acoperă toate serviciile și nevoile pieței imobiliare: PSC Contractor & Developer (dezvoltare proiecte imobiliare), PSC Consulting & Engineering (consultanță tehnică), PSC Property Management (property management), WIN Impex (fabrică tâmplărie pvc și Al și dezvoltare proiecte imobiliare), Metrik Arhitecți Asociați (arhitectură & design interior), Vision Energy Partners (project management), Professional Consulting Engineers (proiectare rezistență), Heritage Estates (dezvoltare proiectare imobiliare).

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...