PSC Group, dezvoltatorul Win Herăstrău, caută terenuri în Bucureşti şi mai deţine 6.000 mp în Craiova

Fondat în anii '90 de Dumitru Pascu, tatăl actualului proprietar al grupului PSC, Cristian Pascu (35 de ani), s-a specializat inițial în construcții, iar prin anii 2007 a trecut la dezvoltare imobiliară și a dezvoltat nouă proiecte rezidențiale, iar, în prezent, a demarat construcția ultimelor 50 de apartamente din Win Herăstrău, cel mai mare proiect rezidențial, cu 302 apartamente, din portofoliul grupului cu capital autohton.
Răzvan Zamfir - Dum, 01 mart. 2020, 09:13
PSC Group, dezvoltatorul Win Herăstrău, caută terenuri în Bucureşti şi mai deţine 6.000 mp în Craiova

Compania a achiziționat ulterior terenul pentru dezvoltarea ultimelor 50 de apartamente, și a existat și varianta asocierii cu proprietarul, dar Cristian Pascu spune că nu s-u putut înțelege asupra proiectului, așa că PSC Group a fost nevoită să-l cumpere.

Proiectul va avea două niveluri de parcare subterană ce asigura locuri de parcare pentru proprietari și vizitatori, două zone pentru sport-fitness, loc de joacă pentru copii indoor și outdoor, salon înfrumusețare, zona pentru servicii de curățătorie a articolelor de îmbrăcăminte și zona servicii de spălare auto.

Primele cinci imobile ale complexului WIN Herăstrău oferă 252 de apartamente cu 2-5 camere, iar cel de-al șaselea vine să întregească oferta cu încă 50 de apartamente, întregul proiect fiind estimat la o valoare de aproximativ 70 milioane de euro.

Lucrările pentru fundațiile speciale ale proiectului au început în trimestrul II al anului trecut și s-au finalizat cu succes, iar până în acest moment au fost vândute 101 apartamente din totalul de 302 apartamente și există negocieri avansate atât pentru vânzarea integrală a uneia dintre clădiri, cât și pentru alte aproximativ 30 apartamente către clienți individuali.

„Un imobil rezidențial de lux nu înseamnă doar finisaje de calitate, ci și protecția mediului, confort interior și exterior, atenție la detalii și așa mai departe. Ne-am axat pe această strategie și Win Herăstrău e un exemplu”, spune Cristian Pascu.

Compania mai deține 6.000 mp de teren în Craiova pe care le va dezvolta ulterior. De altfel, PSC are proiecte rezidențiale finalizate în Pitești și Craiova, unde a preferat să dezvolte inițial, pentru că în București, la prețurile terenurilor, nu-și permitea decât zone mărginașe.

De altfel, în prezent PSC caută terenuri pentru un nou proiect în zona de nord a orașului, dar încă nu a identificat un teren care s-ar preta la pretențiile grupului.

PSC Group este un business de familie cu capital 100% românesc, aflat la a doua generație și are o experiență pe piață de construcții și cea imobiliară de aproape 30 de ani. Din grup fac parte opt companii ce acoperă toate serviciile și nevoile pieței imobiliare: PSC Contractor & Developer (dezvoltare proiecte imobiliare), PSC Consulting & Engineering (consultanță tehnică), PSC Property Management (property management), WIN Impex (fabrică tâmplărie pvc și Al și dezvoltare proiecte imobiliare), Metrik Arhitecți Asociați (arhitectură & design interior), Vision Energy Partners (project management), Professional Consulting Engineers (proiectare rezistență), Heritage Estates (dezvoltare proiectare imobiliare).

Te-ar mai putea interesa și
Gazprom avertizează că preţurile europene la gaze ar putea creşte iarna aceasta cu 60%
Gazprom avertizează că preţurile europene la gaze ar putea creşte iarna aceasta cu 60%
Gazprom a anunţat marţi că preţurile europene la gaze ar putea creşte iarna aceasta cu 60%, la peste 4.000 dolari per 1.000 metri cubi, deoarece exporturile şi producţia companiei ruse de stat......
Cel mai intens val de caniculă din China forţează închiderea fabricilor în Sichuan
Cel mai intens val de caniculă din China forţează închiderea fabricilor în Sichuan
Provincia chineză Sichuan a ordonat închiderea tuturor fabricilor timp de şase zile pentru a atenua deficitul de energie ...
UE vrea să găsească o soluţie în privinţa noii taxe pe gaze impuse de Germania
UE vrea să găsească o soluţie în privinţa noii taxe pe gaze impuse de Germania
Nu este posibilă exceptarea de la TVA a noii taxe pe gaze impuse de Germania, aşa cum vrea Berlinul, a anunţat marţi ...
Ciprian Ciucu: Lucrările de la Prelungirea Ghencea au avansat, dar nu sunt la nivelul la care mă aşteptam
Ciprian Ciucu: Lucrările de la Prelungirea Ghencea au avansat, dar nu sunt la nivelul la care mă aşteptam
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, declară că lucrările de la Prelungirea Ghencea au avansat, dar că acestea nu sunt ...