1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

PSC Group va demara construcţia ultimelor 50 de apartamente din proiectul rezidenţial Win Herăstrău

PSC Group va începe dezvoltarea ultimei faze a proiectului rezidențial WIN Herăstrău, format din șase clădiri 2S+DS+P+5E, pe un teren de 11.500 mp situat pe Șoseaua Nordului/Satul Francez. Dezvoltatorul PSC Contractor & Developer a selectat BTD Construct ca antreprenor general al proiectului rezidențial.

11 feb, 2020 | ECONOMICA.net

În prima faza a fost achiziționat terenul aferent a cinci dintre clădiri, iar ulterior, la finele anului 2019, a fost suplimentată achiziția cu lotul de teren pe care se construiește cel de-al șaselea corp de clădire.

Proiectul va avea două niveluri de parcare subterană ce asigura locuri de parcare pentru proprietari și vizitatori, două zone pentru sport-fitness, loc de joacă pentru copii indoor și outdoor, salon înfrumusețare, zona pentru servicii de curățătorie a articolelor de îmbrăcăminte și zona servicii de spălare auto.

Primele cinci imobile ale complexului WIN Herăstrău oferă 252 de apartamente 2-5 camere, iar cel de-al șaselea vine să întregească oferta cu încă 50 de apartamente, întregul proiect fiind estimat la o valoare de aproximativ 70 milioane de euro.

Lucrările pentru fundațiile speciale ale proiectului au început în trimestrul II al anului trecut și s-au finalizat cu succes, chiar dacă partenerul contractat, Octagon Engineering, nu a reușit să depășească dificultățile operaționale prin care a trecut.

Până în acest moment au fost vândute 101 apartamente din totalul de 302 apartamente și există negocieri avansate atât pentru vânzarea integrală a uneia dintre clădiri, cât și pentru alte aproximativ 30 apartamente către clienți individuali.

PSC Group este un business de familie cu capital 100% românesc, aflat la a doua generație și are o experiență pe piață de construcții și cea imobiliară de aproape 30 de ani. Din grup fac parte opt companii ce acoperă toate serviciile și nevoile pieței imobiliare: PSC Contractor & Developer (dezvoltare proiecte imobiliare), PSC Consulting & Engineering (consultanță tehnică), PSC Property Management (property management), WIN Impex (fabrică tâmplărie pvc și Al și dezvoltare proiecte imobiliare), Metrik Arhitecți Asociați (arhitectură & design interior), Vision Energy Partners (project management), Professional Consulting Engineers (proiectare rezistență), Heritage Estates (dezvoltare proiectare imobiliare).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO