1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 28 º

IT&C

Qualcomm si HMD Global, producătorul Nokia, semnează un acord de licențiere la nivel global

Qualcomm Incorporated și HMD Global Oy au semnat un acord de licenţiere la nivel global, pentru terminalele Nokia single-mode și multimode. Conform parteneriatului, Qualcomm conferă HMD Global licențe cu drept de redevență, pentru a dezvolta, produce și comercializa terminale 3G, 4G și 5G, single-mode și multimode.

14 mai, 2019 | ECONOMICA.net

„Promisiunea unor telefoane care se îmbunătățesc în timp ne motivează constant. În acest context, lucrăm îndeaproape cu cei mai buni parteneri la nivel global. Colaborarea noastră cu Qualcomm ne permite să aducem inovații de top pe piață și să respectăm astfel promisiunea făcută utilizatorilor noștri," a declarat Florian Seiche, CEO HMD Global.

„Qualcomm salută parteneriatul de licențiere 3G, 4G, 5G multimode cu HMD Global, bazat pe colaborarea puternică în materie de tehnologie. Qualcomm conduce tranziția către 5G și ne bucurăm că putem să oferim unor companii de top precum HMD Global acces la tehnologiile noastre inovatoare 3G/4G/5G și astfel să sprijinim HMD Global să livreze terminale inovatoare în întreaga lume," a declarat Alex Rogers, VP executiv și președinte Qualcomm Technology Licensing.

HMD Global Oy, cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Dedicată inovației și calității, compania HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia, pentru telefoane și tablete. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

Qualcomm creează tehnologii inovatoare care transformă modul în care întreaga lume comunică. Astăzi, invențiile Qualcomm stau la baza unor produse, experiențe și industrii care pot schimba modul de viață al utilizatorilor. În contextul tranziției către 5G, următorul pas în materie de tehnologie constă într-o nouă eră a terminalelor inteligente, conectate, ce permit dezvoltarea unor noi oportunități precum autovehicule conectate, servicii de sănătate la distanță și IoT – orașe inteligente, case inteligente și dispozitive portabile.

Qualcomm Incorporated cuprinde QTL, entitatea responsabilă de licențiere și majoritatea portofoliului de brevete. Qualcomm Technologies, Inc., companie subsidiară a Qualcomm Incorporated, activează, alături de restul subsidiarilor în inginerie, cercetare și dezvoltare, fiind responsabilă de produsele și serviciile Qualcomm, dar și de QCT, compania de semiconductori.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO