Quickmobile se extinde în toate statele Uniunii Europene

Quickmobile anunță în această toamnă extinderea pe plan internațional, cu magazinul online quickmobileshop.com, care va livra în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene, și externalizarea operațiunilor de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători. 
Economica.net - joi, 08 oct. 2015, 08:18
Quickmobile se extinde în toate statele Uniunii Europene

Odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, QuickMobile a lansat și platforma Service-Return.com, prin care clienții care solicită operațiuni de service o pot face simplu și rapid, oriunde din Europa.

În noul magazin internațional vor fi disponibile permanent peste 5.000 de produse premium, grupate în categorii precum telefoane, tablete, gadget-uri și accesorii. Prețurile sunt exprimate în euro, conțin TVA și taxe, iar transportul comenzilor va fi asigurat prin intermediul curierilor internaționali UPS, DHL și TNT, fiind disponibile două opțiuni de livrare: cea standard cu timp de livrare în 2-5 zile lucrătoare și cea express cu timp de livrare în 1-2 zile lucrătoare.

După 10 ani de la înființare și după ce am reușit performanța de aduce în România toate produsele în același timp cu lansarea lor pe cele mai mari piețe internaționale, a venit momentul să facem un pas important – extinderea în .com, la nivel european. Practic, fiecare cetățean din Europa va putea plasa o comandă pe QuickMobileShop.com”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile. 

Magazinul anunță și externalizarea operațiunilor de service către service-uri autorizate de către marii producători internaționali, precum Apple, Samsung, Asus, HTC, Sony, Lenovo, Huawei, iar pentru a veni în sprijinul clienților care solicită astfel de operațiuni, QuickMobile lansează platforma internațională Service-Return.com.

Astfel, principalele servicii pe care noua platforma Service-Return.com le pune la dispoziția utilizatorilor sunt transportul gratuit tur-retur al produselor trimise în service, de la orice adresă din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, și urmărirea gratuită a statusului solicitării în orice moment, 24/7. În plus, pe platformă sunt disponibile și servicii premium, contra cost, prin care utilizatorii pot solicita prioritate la preluarea produselor în service-urile autorizate și garantarea unui termen de soluționare de maxim 5 zile lucrătoare.

Așadar, dacă un telefon cumpărat de la QuickMobile și partenerii acestuia s-a stricat, tot ce trebuie clientul să facă este să intre pe platformă online de pe orice dispozitiv (laptop, tabletă, smartphone) să deschidă o fișă de service, iar un curier internațional va veni la locația indicată (acasă, la serviciu, hotel etc.), va ridica produsul gratuit și îl va livra la unul dintre service-urile autorizate de către producători pentru reparație. După efectuarea reparației, clientul primește inapoi produsul tot prin intermediul curierului.

Era necesar ca extinderea europeană să vină la pachet cu externalizarea operațiunilor de service și lansarea unei platforme care să administreze toate solicitările clienților noștri, deoarece este vorba de un proces mult mai complex”, a adăugat Tudor Țiboc.

Te-ar mai putea interesa și
Patronul Superbet, Sacha Dragic, vrea să schimbe regulile RCA în România. Când va debuta Eazy Asigurări, firma sa cu o formulă unică de vânzări, ce șoferi vor primi cele mai mici tarife RCA
Patronul Superbet, Sacha Dragic, vrea să schimbe regulile RCA în România. Când va debuta Eazy Asigurări, firma sa cu ...
Eazy Asigurări, societate controlată de familia lui Sacha Dragic, fondatorul Superbet, ar fi trebuit deja să debuteze pe piață conform propriilor planuri. Nu a făcut-o încă, iar acest lucru......
Cum ar putea impacta piața locală tranzacția Ahold Delhaize-Profi. Sunt între 45 și 59 de regiuni posibil afectate 
Cum ar putea impacta piața locală tranzacția Ahold Delhaize-Profi. Sunt între 45 și 59 de regiuni posibil afectate 
În decizia prin care a însărcinat Consiliul Concurenței din România să analizeze tranzacția dintre Ahold Delhaize, ...
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a lăudat decizia lui Olaf Scholz de a nu trimite rachete Taurus Ucrainei
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a lăudat decizia lui Olaf Scholz de a nu trimite rachete Taurus Ucrainei
Fostul cancelar german Gerhard Schröder a susţinut decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete ...
Zelenski: Deblocarea ajutorului militar american pentru Ucraina este de o importanță critică
Zelenski: Deblocarea ajutorului militar american pentru Ucraina este de o importanță critică
O decizie rapidă a Congresului SUA pentru deblocarea noului ajutor american de peste 60 de miliarde de dolari destinat Ucrainei ...