1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Radiocom organizează licitaţie pentru trei multiplexuri naţionale. Contractul poate ajunge la 100 mil. euro

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii SA organizează o licitaţie pentru realizarea şi implementarea la cheie a 3 multiplexuri naţionale în vederea trecerii la televiziunea digitală terestră, valoarea estimată a contractului fără TVA fiind cuprinsă între 96,3 milioane de euro şi 101 milioane de euro, potrivit unui anunţ de intenţie postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice /SEAP/.

06 oct, 2014 | Agerpres

Contractul include echipamente, servicii şi lucrări conexe: echipament Headend (inclusiv software pentru management şi monitorizare), echipament pentru transport semnal pe suport SDH şi IP, echipament emisie, (emiţătoare, antene, combinere), upgrade echipament existente, echipament electroalimentare (grupuri, baterii, redresori), lucrări C+M.

Conform anunţului, data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 4 decembrie 2014. Procedura se va finaliza prin încheierea a două contracte cu o valabilitate de 30 luni de la semnare. Finanţarea contractului se va realiza din surse atrase. Valoarea estimată include şi costurile de finanţare.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO