1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

News

Omul de afaceri Radu Enache, care controlează Continental Hotels, va dezvolta un hotel de şapte etaje în Iaşi

Radu Enache, proprietarul lanțului hotelier Continental a cumpărat încă din 2007 fabrica de bere Zimbru din Iași, care are un teren de 10.000 mp, unde intenționează să dezvolte un hotel și o clinică medicală. Proiectul acestuia e încă în fazele preliminare obținerii aprobării PUZ pentru viitorul hotel din zona Păcurari din Iași.

13 feb, 2020 | | ECONOMICA.net

Confom Planului Urbanistic Zonal (PUZ), pe o suprafata de un hectar situata pe strada Pacurari, nr. 95, in apropierea Pasajului Bancila, urmeaza sa fie construite un hotel ( de 2-4 stele) cu un regim de inaltime S+D+P+7E si o clinica medicala cu regimul de inaltime P+3. Cele doua cladiri vor beneficia si de un procent de spatii verzi de peste 50 la suta din suprafata totala a terenului.

Continental Hotel, compania controlată de Radu Enache controlează un lanț de hoteluri prezent în Sibiu, Arad, Oradea, Târgu Mureș, Drobeta-Turnu Severin, Suceava și București și a fost înființată în urmă cu circa 29 de ani.

 De asemenea, conform Apix.ro, în apropierea fabricii de bere Zimbru, ar urma să fie dezvoltat de distruitorul de componente auto Dazz Group, controlată de Călin Alexandru Marian, fiul patronului firmei Construcții Unu și un bloc de 14 etaje, pe un teren de 4.446 metri pătrați.

Continental Hotels se axează pe furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. Compania deţine bradurile Grand Hotel Continental, Continental Forum, Continental, Hello Hotels, dar şi restaurantele Mondo şi Concerto, cafenelele Tekaffe, Victoria Club, Balkan Bistro şi Wellness Club.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO