1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

News

Radu Mazăre se gândeşte să demisioneze din funcţia de primar şi din PSD

Radu Mazăre a menţionat, miercuri seară, când a ajuns la Constanţa de la Bucureşti, că intenţionează, curând, să demisioneze de la Primăria Constanţei, dar şi de la partid, scrie Agerpres.

18 mar, 2015 | Agerpres

"Da, foarte clar şi româneşte, aş vrea să-mi dau demisia şi vreau să fac lucrul ăsta curând. Nu mă întrebaţi ce înseamnă curând, dacă într-o zi, două, dar este o chestiune cred eu de săptămâni, de luni. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi de la partid. Păi ce, să ajung eu să mă pună ăia de la Bucureşti, să mă dea afară fiindcă mă anchetează un procuror? Păi uite cum m-a anchetat procurorul, m-a şi băgat la beci de două ori, după care am venit să vorbesc cu voi. Ăsta e motiv să mă dai afară din partid? Eu ştiu că cu toţii suntem nevinovaţi până la o hotărâre definitivă. Dar... să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor şi eu să rămân cu viaţa mea. Am şi eu dreptul la viaţa mea", a afirmat primarul Radu Mazăre, lider al organizaţiei judeţene a PSD.

Marţi seară, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei au respins solicitarea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă pentru 30 de zile a primarului Constanţei, Radu Mazăre, după ce acesta a fost reţinut în arestul Poliţiei Capitalei pentru 24 de ore, fiind acuzat de trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, precum şi două infracţiuni de conflict de interese.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO