1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Raiffeisen Bank are şef nou la departamentul de Investment Banking

Raiffeisen Bank îl numeşte pe George Mucibabici Jr. la conducerea departamentului de Investment Banking, iar Mirela Ionescu, cea care a condus din 2005 această activitate, va rămâne în echipă şi îşi va împărţi timpul între investment banking şi dezvoltarea altor proiecte, se spune într-un comunicat al băncii. 

21 iun, 2019 | Agerpres

George Mucibabici Jr. se alătură echipei Raiffeisen Bank de la Banca Naţionala a României, unde a activat ca expert în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale, iar înainte de aceasta poziţie, a fost angajat şase ani la Seale& Associates, o firma de investment banking şi consultanţă strategică în Washington, D.C., Statele Unite.

"Considerăm că experienţa internaţională pe care o are George în proiecte de fuziuni şi achiziţii (M&A) este un plus pentru piaţa românească, unde estimăm că există oportunităţi de circa 100 de tranzacţii de M&A anul acesta. Dat fiind stadiul de dezvoltare al economiei româneşti, mulţi antreprenori locali care şi-au crescut afacerea de-a lungul timpului sunt acum preocupaţi să treacă la o nouă etapă de dezvoltare, acest lucru fiind realizabil fie prin achiziţia unei companii locale, fie prin fuziunea cu alte companii din regiune sau prin listarea la Bursa de Valori Bucureşti sau pe alte burse. Noi îi putem ajuta pe aceşti antreprenori în toate aceste demersuri", 4:32 PM 6/21/2019 a spus James Stewart, vicepreşedinte Raiffeisen Bank.

În ultimii 15 ani, Raiffeisen Bank a ocupat constant o poziţie de top în rândul băncilor de investiţii din România, încheind cu succes majoritatea tranzacţiilor importante de pe piaţa de capital: IPO/SPO (Purcări, Sphera, Digi, MedLife, Electrica, Romgaz, Fondul Proprietatea, TeraPlast, Transgaz, Transelectrica), diverse plasamente private, emisiuni de obligaţiuni municipale şi corporative (Municipiul Bucureşti, Raiffeisen Bank, NEPI, RCS-RDS), precum şi multiple mandate de M&A (Brikston, Star Storage, Alisa Farming, Delaco, Continental Hotels).

De peste 20 de ani, Raiffeisen Bank România oferă o gamă completă de produse şi servicii bancare pentru 2 milioane de clienţi persoane fizice, 92.000 de IMM-uri şi 5.700 de companii mari şi medii. Banca are aproape 5000 de angajaţi, peste 400 de agenţii în toată ţara, aproximativ 900 de ATM-uri, 250 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de 20.000 de POS-uri.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO