1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

News

Raluca Turcan, validată preşedinte interimar al PNL: Trebuie să întărim parteneriatul cu preşedintele Iohannis

Consiliul Naţional de Coordonare al Partidului Naţional Liberal a validat-o sâmbătă pe Raluca Turcan ca preşedinte interimar al PNL.

04 mar, 2017 | Agerpres

Decizia a fost luată cu o largă majoritate, înregistrându-se şi patru voturi împotrivă şi o abţinere.

De asemenea, CNC l-a validat sâmbătă şi pe Cristian Buşoi ca secretar general interimar al PNL, tot cu majoritate, fiind exprimate şi cinci voturi împotrivă şi patru abţineri.

Raluca Turcan a declarat că preşedintele Klaus Iohannis este şi va fi partenerul PNL.

"Trebuie să întărim acest parteneriat, pentru că preşedintele Klaus Iohannis a fost în prima linie ca principal apărător al statului de drept şi al parcursului european al României", a spus Raluca Turcan, la CNC al PNL, care se desfăşoară la Parlament.

Ea a susţinut că "PNL trece acum printr-o perioadă dificilă, complicată chiar".

"Dacă mă uit la imaginile din campania electorală sunt încrezătoare că vom regăsi în PNL o echipă, forţă, credibilitate şi prietenie, respectul reciproc, lucruri pe care se pare că unii dintre noi le-am pierdut. Dacă suntem uniţi putem să dobândim un sprijin real din partea celor care se uită la PNL", a afirmat Raluca Turcan.

Liderul liberalilor a menţionat că PNL a suferit o "înfrângere usturătoare" la alegerile parlamentare. Citeşte mai mult pe Agerpres.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO