1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

News

Ramada Hotel & Suites by Wyndham Bucharest North a primit certificarea „Safe Guard by Bureau Veritas”.

Bureau Veritas România a certificat, luna aceasta, Ramada Hotel & Suites by Wyndham Bucharest North în conformitate cu cele mai bune practici de prevenție a infecției cu noul Coronavirus. Ramada Hotel & Suites by Wyndham Bucharest North devine astfel primul hotel din România aparținând lanțului internațional Ramada, care obține certificarea „Safe Guard”.

24 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Eticheta „Safe Guard” se acordă după un audit care verifică faptul că în locațiile auditate au fost atinse standardele de siguranță și se implementează protocoalele de igienă adecvate, conformitatea cu normele legale precum și respectarea celor mai bune practici în prevenția Covid-19.

„Checklist-ul Safe Gurard acoperă atât cazarea, cât și cateringul și stabilește nivelul de respectare al măsurilor sanitare aplicabile voluntar tuturor hotelurilor și restaurantelor. Astfel, avem capacitatea de a răspunde noilor așteptări ale oamenilor în ceea ce privește sănătatea și siguranța în turism și să contribuim la redeschiderea cu încredere a hotelurilor și a restaurantelor din Romania”, spune Claudia Stancu, Manager al departamentului Certificare al Bureau Veritas România.

Compania Bureau Veritas, lider mondial în testare, inspecție și certificare, a lucrat cu echipe de medici și epidemiologi cu reputație internațională pentru dezvoltarea acestui standard care cuprinde norme și proceduri legale de siguranță precum și protocoale suplimentare de curățenie și dezinfecție.

Acest ghid operațional este pus la dispoziția tuturor părților interesate, astfel ca să le permită să aplice cu rigurozitate recomandările autorităților (OMS, Ministerul Sănătății etc), atât în spațiile de servicii pentru oaspeți, cât și în cele de birouri și catering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO