1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Reactorul 2 de la Cernavodă, oprit pentru reparaţii

Nuclearelectrica va opri, joi, începând cu ora 12,00, reactorul 2 de la Cernavodă, pentru reparaţii care să permită utilizarea optimă a unităţii în timpul vârfului de consum din perioada rece, potrivit unui comunicat al companiei.

12 dec, 2013 | Agerpres

'SN Nuclearelectrica a decis în mod conservativ şi proactiv ca, începând cu data de 12 decembrie 2013, ora 12,00, să înceapă manevrele de oprire a Unităţii 2 a CNE Cernavodă pentru efectuarea unor lucrări la echipamente. Aceste lucrări de remediere au scopul de a asigura operarea optimă şi continuă a centralei în perioada vârfului de consum din timpul iernii', se precizează, miercuri, în comunicat.

Oficialii Nuclearelectrica precizează că aceste lucrări vor fi executate în condiţii de siguranţă pentru personalul centralei, public şi mediul înconjurător, conform procedurilor aprobate utilizate la centrala Cernavodă.

Centrala nucleară de la Cernavodă funcţionează cu două reactoare a câte 700 de MW fiecare şi generează aproape 20% din producţia naţională de electricitate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO