1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Extern

Reclama ''Hollywood'' de la Los Angeles, ţinta unei farse în noaptea dintre ani

Locuitorii celui mai cunoscut cartier din Los Angeles au observat în prima zi a noului an că faimoasa reclamă ''Hollywood'' de pe Muntele Lee a fost supusă unei farse, putându-se citi de fapt ''Hollyweed'', scrie BBC News în ediţia electronică, citat de Agerpres.

02 ian, 2017 | ECONOMICA.net

Media locală, citată de BBC, relatează că poliţia a declanşat o anchetă pentru încălcarea unei proprietăţi pentru a-i identifica pe autorii acestui incident.

Cuvântul ''Hollyweed'' face trimitere la prevederea legală votată la 8 noiembrie 2016, concomitent cu scrutinul prezidenţial, de californieni pentru legalizarea marijuanei.

Reclama originală nu a suferit distrugeri, ambele litere ''o'' fuseseră acoperite cu prelate pentru a le face să fie vizibile ca două litere mici ''e''.

Cotidianul Los Angeles Times relatează că o singură persoană a fost înregistrată de camerele de supraveghere în momentul în care escalada reclama pentru a atârna respectivele materiale. O farsă similară a fost făcută în 1976 pentru a marca relaxarea legislaţiei în California privind marijuana, încheie BBC News.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO