1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

News

Redeschiderea circulaţiei pe tronsonul de autostradă Cunţa-Sălişte se amână

Traficul pe "autostrada demolată" ar fi trebuit reluat în ultima zi a acestei luni, după reparaţii, dar, din cauza ploii, deschiderea circulaţiei va fi amânată, informează CNADNR, care nu mai avansează niciun alt termen. 

27 sep, 2016 | ECONOMICA.net

"Având în vedere că în ultima perioadă de timp pe zona Orăștie-Sibiu a plouat 11 zile, CNADNR SA anunță că decalează termenul de finalizare a lucrărilor la lotul 3 Cunţa -Sălişte. În graficul de execuție conform prognozei meteo, CNADNR SA prevăzuse o perioada de 5 zile cu ploaie, întârzierea fiind dată de dublarea perioadei în care nu s-au putut efectua lucrări specifice, în conformitate cu standardele de calitate", se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi (CNADNR)

Autostrada Orăştie – Sibiu a fost închisă între Cunţa (judeţul Alba) şi Sălişte (judeţul Sibiu) în luna septembrie a anului trecut , din cauza fisurilor care au apărut în asfalt, la mai puţin de un an de la inaugurare. Autostrada a fost demolată pe o lungime de circa 300 de metri.

Dacă iniţial urma să fie redeschisă în câteva luni, abia în luna august a acestui an au început lucrările, derulate de CNADNR în regie proprie, iar oficialii companiei au avansat ca termen de deschidere a traficului data de 30 septembrie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO