1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

News

Reduceri de până la 50% pentru vacanţe în Turcia, Grecia, Bulgaria sau România

Hello Holidays oferă reduceri de până la 50% pentru vacanțe de sfârşit de vară în Turcia, Grecia, Bulgaria, precum și din seria de circuite din România și alte țări din Europa. 

08 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Cele mai căutate stațiuni din Turcia sunt, fără îndoială, Kusadasi și Marmaris. Halkidiki, Pelion, Riviera Olimpului și Thassos sunt destinațiile preferate ale Greciei, dar şi iInsula Samothraki începe să trezească interesul turiştilor români. În Bulgaria, cele mai populare stațiuni sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Nessebar și Albena, iar pentru vacanțele în România, cele mai căutate stațiuni sunt cele de litoral și cele balneo precum Covasna, Gura Humorului, Băile Govora sau Călimănești Căciulata.

„Tarifele la sejururile de 7 nopți în Grecia organizate de echipa noastră pornesc de la 99 euro, de persoană. Sejururile de 7 nopți în Turcia, cu transport autocar inclus, pornesc de la 125 euro, de persoană, iar sejururile pe litoralul românesc pornesc de la 84 lei, de persoană pentru trei nopți de cazare. Pe lângă acestea, pe site-ul Hello Holidays avem oferte speciale precum „Plătești 1 și merg 2” la transportul spre Kusadasi sau Marmaris, sau o vacanță gratuită la achiziționarea oricărui sejur în Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia. Prețurile circuitelor Hello Holidays cu autocarul în România pornesc de la 158 lei, iar în Bulgaria de la 198 lei. Un circuit în Istanbul pornește de la 278 euro / cameră, pentru 5 nopți de cazare, iar în Macedonia 234 euro/camera/3 nopți de cazare. Un circuit în Viena cu autocarul este 450 euro/camera/ 4 nopți de cazare, cu mic dejun, iar opt zile în Cehia ajunge la 638 euro/camera, tot cu mic dejun și transport autocar inclus”, spune Mădălina Balaiban, fondatoarea agenției Hello Holidays.

Așadar, agenția de turism Hello Holidays propune turiștilor mai multe tipuri de reduceri. Cea mai mare o reprezintă vacanța gratuită oferită la achiziționarea oricărui sejur în Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia. Circuitele Hello Holidays 2019 oferă excursii opționale gratuite sau cu 50% reducere, turiștii beneficiind de un avantaj de 101 euro. Unul dintre cele mai căutate și cu cel mai bun discount este circuitul Scandinavia - Ţările Baltice – Germania, de 16 zile, cu autocarul.

„Putem spune că aceasta este cea mai importantă și cea mai fructuoasă perioadă de achiziționare a unei vacanțe pentru clienți. Suntem în plină campanie de reduceri Last Minute, ceea ce înseamnă că am atins nivelul maxim de discount. Așadar, pentru vacanțe cât mai ieftine, este bine să îți rezervi locul imediat ce vezi oferta. Toate sunt limitate. De asemenea, turiștii pot cumpăra orice vacanță în România, fie ea sejur sau circuit și cu vouchere de vacanță”, spune Mădălina Balaiban.

Anul acesta, agenția de turism Hello Holidays a introdus în ofertele pentru vacanțe și destinații noi, precum Maronia, Tolo, Alexandroupolis și Insula Samothraki din Grecia.

De asemenea, ofertele pentru seniori pot fi achiziționate de pe acum, cu până la 22% discount. Ca destinații, aceștia pot alege între Italia, Spania sau Tunisia, iar prețurile pornesc de la 850 euro/camera, pentru 7 nopți, All Inclusive + excursie inclusă și transport avion.

Unul dintre programele sociale atractive este pentru Costa Brava, 7 nopți, pensiune completă și transport avion incluse, la 1.012 euro/camera. Ofertele dedicate seniorilor au plecările în lunile septembrie și octombrie, când soarele se mai domolește și temperaturile sunt mai suportabile decât în mijlocul verii. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO