1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

News

Reduceri importante de preţ la cele mai noi laptopuri de la Lenovo

Koyos.ro, unul dintre principalii jucătorii de pe piaţa online din România, a adus în oferta de promoţii o gamă largă de laptopuri, atât modele noi lansate dar şi modele care se regăsesc în piaţă de mai mult timp ale căror preţuri sunt mult mai accesibile.

16 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Peste 10 branduri şi sute de laptopuri se regăsesc în stocul Koyos.ro, iar acestea vor fi livrate rapid şi gratuit înainte de sărbători.

În ofertă se mai regăsesc şi cele mai noi modele lansate de Lenovo, liderul pieţei de laptopuri din România. Printre acestea veţi putea regăsi la promoţie Gama IdeaPad Y510p care se remarcă prin performanţe multimedia, dotat cu placă video NVIDIA® GeForce® cu suport pentru placă video duală opțională, boxe JBL® superioare cu Dolby® Home Theater v4, tastatură AccuType iluminată, cameră web HD de 720p integrată și microfoane dual array digitale precum şi un Touchpad inteligent

Mai regăsim şi cele mai noi ultrabook-uri Lenovo, Ideapad Yoga 2. Sunt foarte subțiri, ușoare, convertibile, au o autonomie mare şi configuraţii foarte puternice. Combinând productivitatea oferită de un ultrabook cu experiența tactilă regăsită în cazul tabletelor, Yoga 2 vă va oferi versatilitatea supremă.

Tot de la Lenovo, Koyos.ro prezintă în oferta sa o gamă entry şi middle level, IdeaPad G500, laptopuri small business & multimedia care vin cu o construcţie de calitate şi configuraţii echilibrate la preţuri foarte bune.

Koyos.ro oferă, pe langa variantele de plată standard (prin card sau la livrare) şi posibilitatea de a plăti în 12 rate fără dobândă.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO