1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Azi, kika organizează noaptea reducerilor la mobilă

Retailerii de mobilier se pregătesc să îşi lichideze din stocuri pentru a face loc colecţiilor de anul viitor. Reducerile depăşesc în unele cazuri 30%.

08 noi, 2012 | | ECONOMICA.net

Retailerul austriac kika organizează azi între orele 18:00 şi 23:00,  "Nightshopping", o noapte de cumpărături cu reduceri de 10% la toate produsele din magazin. Excepţie fac produsele deja reduse, cele din Now! by Hülsta, JOOP!, Austrofelx, bucătăriile Blogg şi aparatele electrocasnice. 

De asemenea, retailerul oferă reduceri de până la 30% la mobilierul de hol şi băi precum şi la somiere şi saltele sau 25% la mobilierul de dorimitor şi camerele de tineret. În limita stocurilor disponibile, există şi produse cu discounturi ce depăşesc 40%, cum este cazul unor scaune al căror preţ a fost micşorat cu 52% sau a unei biblioteci ce costă cu 46% mai puţin decât iniţial. 

 Primul şi singurul magazin kika din România, ce ocupă o suprafaţă de aproximativ 27.000 m2, a fost deschis în anul 2008, în zona comercială Militari din Bucureşti, şi a reprezentat o investiţie de 31 milioane de euro.

kika se numără printre cei mai mari comercianţi de mobilier şi decoraţiuni din Europa, cu un lanţ de 68 de magazine şi aproximativ 7.700 de angajaţi. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO