Reduceri pentru vacanţe în România, Turcia şi Grecia, cu avans de 25 de euro – turoperator

Turiştii îşi pot rezerva o vacanţă în România, Turcia sau Grecia cu 25 de euro şi pot plăti inclusiv cu carduri de vacanţă, în cadrul unei campanii de reduceri de până la 50% pentru sejururile organizate până la finalul anului şi în 2021, desfăşurată între 19 şi 27 noiembrie, se arată într-un comunicat al agenţiei Hello Holidays, remis AGERPRES.
Economica.net - mie, 18 nov. 2020, 10:28
Reduceri pentru vacanţe în România, Turcia şi Grecia, cu avans de 25 de euro - turoperator

În cadrul campaniei denumită Black Week, pentru România sunt disponibile vacanţe pentru sărbători, cu autocarul, cazare la hoteluri de trei stele, demipensiune şi cine festive, dar şi circuite pentru 2021 şi excursii de o zi: circuit în Transilvania, patru zile, din 28 noiembrie, redus la 591 de lei/persoană de la 695 de lei; vacanţă de Crăciun în Maramureş, cinci zile, redusă la 866 de lei/persoană de la 1.020 de lei, revelion în Bucovina, cinci zile, redus la 1.572 de lei/persoană de la 1.850 de lei, revelion la Cazanele Dunării, redus la 1.658 de lei/persoană de la 1.950 de lei, „O zi cât o vacanţă” la mănăstiri şi palate de lângă Bucureşti costă 55 de lei/persoană de la 85 de lei.

Toate circuitele pentru 2021 beneficiază de o reducere 15%, precizează agenţia.

Vacanţa la mare pentru 2021 cumpărată de Black Week este, de asemenea, la reducere, un sejur la Eforie Nord costând în această perioadă 127 de lei/persoană/hotel trei stele, iar unul la Mamaia, 398 de lei/persoană/hotel de patru stele.

„Turcia este prezentă tot timpul în oferta noastră şi în mai multe variante, fie pentru revelion, cu autocarul ori avionul, fie pentru schi ori aventură şi cumpărături. Programelor tradiţionale de Istanbul, Kusadasi, Cappadocia le-am adăugam vacanţe la schi în Uludag, ori de Ziua Îndrăgostiţilor şi Mărţişor la Istanbul”, a declarat Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Vacanţele în Turcia au reducere fie pentru transportul cu autocarul, fie pentru cazare şi pleacă de la 149 de euro de persoană, pentru 5 zile la Istanbul, de Revelion, cu autocarul.

Sejururile în Thassos, Evia, Tolo, Riviera Olimpului şi Halkidiki pentru 2021 sunt lansate în Black Week cu reducere de până la 50% la transportul cu autocarul sau cazare.

„Avansul pentru orice înscriere este de 25 de euro, iar ultimele două rate se achită în februarie şi cu o lună înainte de plecare. Recomandăm turiştilor să încheie o asigurare medicală şi storno pentru programele în străinătate, acoperitoare pentru toate situaţiile care pot apărea, îmbolnăviri sau anulări”, a precizat directorul de marketing al agenţiei.

Te-ar mai putea interesa și
România, pe locul doi din UE la producția de floarea soarelui
România, pe locul doi din UE la producția de floarea soarelui
România s-a clasat anul trecut pe locul doi în Uniunea Europeană la floarea soarelui din punct de vedere al producţiei obţinute, după Franţa, şi pe primul loc ca suprafaţă cultivată....
HORNBACH IT HUB în România: Inovație și echilibru global în dezvoltarea tehnologică
HORNBACH IT HUB în România: Inovație și echilibru global în dezvoltarea tehnologică
În era digitală în continuă evoluție, adaptarea rapidă și inovația sunt cheia pentru succesul oricărei companii. ...
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Vicepremierul rus spune că Moscova nu are de gând să interzică exporturile de motorină
Rusia nu are nevoie să interzică exporturile de motorină, pentru a răspunde la creşterea preţurilor şi posibilele ...
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale a României a crescut în 2023 cu peste 9%, la 20,57 milioane de tone
Producţia de cereale pentru boabe a României a crescut anul trecut cu 9,1% respectiv cu 1,71 milioane de tone, de la 18,861 ...