1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Registrul Auto Român vrea să-şi construiască un sediu nou, de 2.600 mp, pe un teren de 7.000 mp din Calea Griviţei, unde are sediul actual

Registrul Auto Român (RAR) vrea să-și construiască un sediu nou pe un teren de circa 7.000 mp, amplasat pe Calea Griviței, împărțit în două, jumătate dedicat clădirii de cinci etaje care va găzdui noul sediu al RAR și a unei parcări care va ocupa  patru etaje.

17 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Potrivit directorului general al RAR, George-Adrian Dincă, valoarea investiției va fi de aproximativ 13,2 milioane de lei, pentru dezvoltarea sediului de birouri și a parcării, dar acesta a menționat că prețul ar putea crește deoarece evaluarea investiției s-a făcut acum peste doi ani, iar anumite costuri vor fi evaluate.

RAR a depus la Primăria Capitalei documentația pentru avizarea PUZ-ului imobilului de cinci etaje și 2.880 mp suprafață utilă, care din cauza modificării suprafeţei edificabile din PUZ va fi restrânsă la 2.500 mp - 2.600 mp. De asemenea, instituția ar putea supraetaja birourile în care funcționează în prezent, dar și atelierele RAR. Construcțiile vor avea maximum 23 de metri, P+5E. În total, suprafața construită va ajunge la 8.400 mp, iar parcarea se află în aceeași clădire la demisol, parter și etajele 1 și 2.

În prezent, proiectul RAR se află în dezbatere publică, și se va încheia pe 4 februarie 2020.

Dacă proiectul va fi aprobat la ședința Consiliului General al Municiului București, termenul pentru obținerea restului autorizațiilor, achiziția publică și execuția propriu zisă a proiectului este de 32 de luni.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO