1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti 21 º

Imobiliare

Regus a deschis două spaţii de co-working de 2.230 mp în Sun Offices şi Calea Dorobanţilor

Regus, parte a grupului IWG, alături de Mindspace, operator de spații de birouri flexibile, a deschis Primavera Regus Center, pe Calea Dorobanților 32, de 1.180 mp, cea de a zecea locație Regus din București.

15 mai, 2019 | ECONOMICA.net

Tot în decursul lunii mai a avut loc și deschiderea Sun Regus Center, a noua locație deținută de Regus în capitală, la etajul al treilea din Sun Business Centre.

Primavera Regus Centre, locație rezervată deja în totalitate, are o suprafață de 1.180 mp dedicată spațiilor de co-working, birourilor individuale și sălilor de întâlniri, într-o clădire formată din două secțiuni distincte – o vilă veche, renovată, ocupată de Institutul Goethe și o zonă modernă de spații de birouri.

 „Primavera Regus Centre le oferă atât clienților noștri, cât și partenerilor care le trec pragul, o experiență premium prin design, facilități și localizare. Amplasarea clădirii în centrul Bucureștiului, pe unul dintre principalele bulevarde ale orașului, o situează în imediata vecinătate a unor ambasade, hoteluri de lux și universități de top și în apropierea unor mijloace de transport cheie, într-o zonă comercială strategică”, declară Ramona Predescu (Iacob), country manager al Regus România.

Sun Regus Centre, are o suprafață de 1.050 mp, este amplasat la etajul al treilea din Sun Business Center, în incita centrului comercial Sun Plaza.

„Sun Regus Centre are o poziționare strategică în zona de sud a capitalei, prin accesul la cele peste 170 de magazine și oportunități de recreere oferite de centrul comercial Sun Plaza, amplasarea în imediata vecinătate a unor mijloace de transport subterane și de suprafață. Un element distinct este și apropierea de casa memorială a lui George Bacovia, cel mai important poet simbolist român. De altfel, în design-ul interior al spațiilor de lucru s-a ținut cont de anumite elemente din lirica simbolistă”, adaugă Ramona Predescu (Iacob).

Pe lângă cele două centre recent deschise, Regus mai deține în București încă 8 spaţii de lucru flexibile. Portofoliul companiilor pe care Regus le deține în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO