1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

News

Noi restricţii în Bucureşti. Ce reguli intră în vigoare de azi

În ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență din data de 19.10.2020 s-au luat următoarele decizii ca urmare a depășirii ratei de incidență de 3/1.000 locuitori:

20 oct, 2020 | ECONOMICA.net

1. Masca de protecție este obligatoriu a fi purtată atât în spațiile închise cât și în spațiile deschise, incusiv la copiii de 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura;

2. Unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul online, în scenariul prevăzut de ordinul Ministrului Educației și Cercetării respectiv în Scenariul Roșu;

3. Toate activitățile desfășurate în interior, în restaurante, cafenele, cinematografe, săli de spectacole, săli de jocuri de noroc sunt interzise.

Aceste măsuri sunt valabile pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 20 octombrie.

Activitatea desfășurată în creșe, after-school-uri este permisă în continuare conform Ordinului comun al Ministrului Educației și Cercetării, al Ministrului Sănătății și al Ministrului Muncii și Protecției Sociale. Desfățurarea activităților în învățământul superior va fi reglementată de senatul fiecărei universități, acestea având autonomie universitară.


 


Criza Coronavirus 19 octombrie 2020, ora 13.

 Trei din zece români testaţi în ultimele 24 de ore au ieşit pozitivi. 3,19 rată de infecţie în Bucureşti, 581 cazuri noi în Capitală. 2.466 cazuri noi în 24 de ore. 59 de morţi. Record la terapie intensivă: 757 de pacienţi. 8.040 de teste efectuate în 24 de ore. Avem peste 10.000 de persoane internate din cauza COVID-19, în toată ţara. România trece prin cea mai grea perioadă din criza pandemică.

Datele de la cea mai recentă raportare a GCS despre situaţia crizei COVID-19 din România pot fi consultate aici.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO