1EUR = 4.7305 RON | Bucureşti 35 º

News

Restricţii de trafic, duminică, pentru organizarea mitingului PNL

Traficul rutier va fi restricţionat, duminică după-amiază, în zona centrală a Capitalei, unde are loc mitingul Partidului Naţional Liberal la care sunt aşteptaţi să participe, potrivit protocolului de organizare a evenimentului, peste 15.000 de participanţi.

06 noi, 2016 | News.ro

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, duminică, între orele 15.00 şi 20.00, pe Calea Victoriei, (între Piaţa Victoriei şi Dem. I. Dobrescu), pe Strada Ştirbei Vodă (de la intersecţia acesteia cu Str. Berzei), pe Str. Dem. I. Dobrescu (între Bd. Ghe. Magheru şi Calea Victoriei), pe Str. Rosetti (între Bd. Nicolae Bălcescu şi Calea Victoriei) şi pe Str. Episcopiei (între Str. George Enescu şi Calea Victoriei), anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliţiştii spun că au stabilit ca autocarele şi microbuzele care îi vor transporta pe participanţii la miting să aibă puncte de întâlnire, la intrările în Bucureşti, la ora 14.00.

Astfel, vor ajunge la Fântâna Mioriţa cei care vin pe DN1, la Parcul Plumbuita, cei care se vin pe DN2, la rondul de la Cora Pantelimon, cei care vin pe DN3, la magazinul Dedeman de pe Şoseaua Giurgiului, cei care vin pe DN5, la staţia Lukoil de pe şoseaua Alexandriei, participanţii care vin pe DN6, la Policolor, pe Theodor Palady, simpatizanţii liberali care vin pe Autostrada A2 şi la Metro Militari, cei care ajung în Bucureşti pe Autostrada A1.

Potrivit protocolului încheiat de liberali cu municipalitatea, la miting vor participa peste 15.000 de persoane. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO