1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Retailerul Marc O’Polo a deschis un magazin în Iulius Mall Cluj-Napoca

Retailerul Marc O’Polo a deschis un magazin în Iulius Mall Cluj-Napoca, cu o suprafaţă de 150 mp. Este primul său magazin din afara Bucureștiului și cel de al doilea din țară, amplasat la parterul Iulius Mall Cluj.

16 iul, 2020 | ECONOMICA.net

„Grație localizării în centrul orașului și gamei diverse de facilități oferite, Iulius Mall Cluj reprezintă locația ideală pentru a fi aproape de clienții noștri”, a spus Carsten Lehnen, managing director Marc O’Polo România.

Brandul internațional cu rădăcini scandinave Marc O’Polo, creează haine pentru adepții stilului casual premium și este un etalon pentru segmentul pe care îl reprezintă. 

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecțiile Marc O’Polo Modern Casual, Denim, Shoes și Accesorii Marc O’Polo, precum și cele de licențe.

Sediul central, aflat la sud de München, în Stephanskirchen, aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail și de franciză la nivel internațional. Marc O’Polo este disponibil în 39 de țări, iar pe piața din România a intrat în toamna anului trecut.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO