1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Reţeaua de farmacii Help Net preia 19 farmacii Centrofarm, cu acordul Consiliului Concurenţei

Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică realizată preluarea de către Help Net Farma S.A. a 19 farmacii aparținând Centrofarm S.A.

06 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Prin această tranzacţie, Help Net preia fondul de comerţ aferent unui număr de 19 farmacii aparţinând Centrofarm, din 10 localităţi: București, Brașov, Bușteni, Buftea, Constanța, Iași, Suceava, Târgu Mureș, Râmnicu Sărat, Sat Geamăna (Comuna Bradu), arată un comunicat al Consiliului Concurenţei.

"Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. Ca urmare a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante", precizează instituţia.

Atât Help Net, cât şi Centrofarm au ca principal obiect de activitate comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate, respectiv farmacii.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO