Rețeaua de instalatori de sisteme de securitate a Atu Tech depășește 1.000 de parteneri

Rețeaua națională de instalatori de sisteme de securitate, afiliați celui mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, Atu Tech, a crescut cu 66% în 2020. Cu peste 1.000 de instalatori parteneri, Atu Tech anunţă că devine, astfel, compania cu cea mai mare rețea de instalatori de sisteme de securitate din România și cea mai accesată soluție „all in one" pentru clienți.
Lidia Neagu - mie, 07 apr. 2021, 14:05
Rețeaua de instalatori de sisteme de securitate a Atu Tech depășește 1.000 de parteneri

Aceștia pot achiziționa atât sistemele de securitate, cât și serviciile de instalare și mentenanță necesare, beneficiind de un pachet complet de produse și servicii într-un singur loc, într-un proces ușor și transparent.

Anul trecut, Atu Tech a direcționat circa 6.000 de lucrări către rețeaua de instalatori, de două ori mai mult față de anul anterior, în valoare cumulată de aproximativ 2,5 milioane de lei, și vizează extinderea continuă a rețelei de parteneri, pentru a răspunde solicitărilor în creștere din partea clienților pentru lucrări de instalare și mentenanță.

Compania continuă și dezvoltarea aplicației lansată anul trecut, prin care le facilitează instalatorilor de sisteme de securitate și supraveghere video accesul la lucrări de montare la nivel național.

Aplicația este disponibilă  în Google Play, în Apple Store și în Huawey AppGallery, Atu Tech axându-se, anul acesta, în procesul de îmbunătățire a aplicației, pe eficientizarea legăturii dintre client și instalator.

„Pe lângă instalarea sistemelor de supraveghere, instalatorii noștri pot asigura serviciul de montaj, mentenanță și reparații, pentru multe alte tipuri de sisteme, precum: automatizări de porți, sisteme de alarmă, videointerfoane, sisteme de control acces, sisteme antiincendiu, sisteme de sonorizare etc. De asemenea, putem oferi și servicii de proiectare pentru sistemele de securitate, analize de risc, dar și servicii de monitorizare și intervenții rapide”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Pentru a accesa serviciile, clienții pot face o solicitare telefonic sau pot completa online un formular succint, pe baza cărora va fi făcută legătura între client și instalatorul cel mai potrivit. Tot procesul este gândit astfel încât clientul final să primească un răspuns în cel mai scurt timp posibil, în medie, acest proces durând aproximativ o zi lucrătoare.

Atu Tech estimează pentru acest an o creștere cu 30% a numărului de parteneri din rețeaua proprie de instalatori. Pentru ca instalatorii să devină parteneri în rețeaua Atu Tech, aceștia trebuie să fie, în primul rând, licențiați IGPR pentru sisteme de securitate.

Atu Tech este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania, înființată în 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 12 milioane de euro. Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme antiincendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Te-ar mai putea interesa și
Fitbit, prima lansare de la preluarea de către Google: Luxe, o brățară inteligentă care permite inclusiv monitorizarea nivelului de stres
Fitbit, prima lansare de la preluarea de către Google: Luxe, o brățară inteligentă care permite inclusiv monitorizarea ...
Fitbit a lansat primul produs de la preluarea de către Google, finalizată la începutul anului. Noul dispozitiv, Fitbit Luxe, este o brățară inteligentă (tracker) care permite inclusiv......
Deutsche Telekom investeşte în platforma de plăţi blockchain Celo
Deutsche Telekom investeşte în platforma de plăţi blockchain Celo
Grupul german de telecomunicaţii Deutsche Telekom a anunţat marţi că a investit în Celo, o platformă de plăţi blockchain ...
Năsui: Sunt fanul acordării despăgubirilor către companii sub formă de facilitate fiscală
Năsui: Sunt fanul acordării despăgubirilor către companii sub formă de facilitate fiscală
Statul este cel care ar trebui să despăgubească firmele pentru toate efectele ulterioare ale închiderii afacerilor din ...
SUA: FDA stopează producţia într-o fabrică de vaccinuri Johnson & Johnson
SUA: FDA stopează producţia într-o fabrică de vaccinuri Johnson & Johnson
 Agenţia pentru Alimente şi Medicamente din Statele Unite (FDA) a cerut ca producţia de vaccinuri anti-COVID-19 Johnson ...