1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Reţeaua Regina Maria preia clinicile de recuperare medicală Kinetic Sport & Medicine

Reţeaua de sănătate Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa serviciilor private de sănătate din România, cumpără clinicile de recuperare medicală Kinetic Sport & Medicine din Bucureşti şi Cluj. "Avem planuri de extindere atât în București, cât și în țară”, spune Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria.

Clinicile Kinetic Sport & Medicine oferă pacienţilor evaluări musculo-scheletale de specialitate şi tratamente personalizate. În cadrul clinicilor pot fi efectuate servicii complexe de fizioterapie -  electroterapie și electrostimulare, laserterapie, terapie cu ultrasunete, shockwave, T-Care Therapy (hipertermie), Heat Therapy (terapie cu căldură), crioterapie (terapie cu gheață) și crio-ultrasound (terapie cu gheață și ultrasunete). 

Clinicile Kinetic Sport & Medicine au încheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro. 

„Intenţionăm să lansăm noi servicii, precum cele de refacere şi recuperare medicală pentru copii, un centru de excelenţă pentru coloana vertebrală, dar şi să extindem centrul din Bucureşti şi să deschidem noi centre în ţară. În prezent, Kinetic Sport & Medicine există și în Cluj Napoca”, a declarat Gelu Cosma, managerul Kinetic Sport & Medicine.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO