1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Finanţe şi bănci

Reuniune informală a Guvernului Cioloş pe tema bugetului pe 2016

Membrii Cabinetului Cioloş au o reuniune informală luni pe tema bugetului pe 2016, în care ministrul de Finanţe, Anca Dragu Paliu, va prezenta o analiză.

23 noi, 2015 | Agerpres

Premierul Dacian Cioloş a explicat sâmbătă că proiectul de buget a fost preluat de la fostul guvern şi că până acum miniştrii săi au avut un răgaz în care şi-au analizat priorităţile pentru anul următor, inclusiv pe cele cu un posibil impact bugetar, scrie Agerpres.

'Luni după-amiază vom avea din nou o întâlnire informală de Guvern la Palatul Victoria, în care doamna ministru de Finanţe va veni cu o primă analiză a acestor solicitări şi a ceea ce era deja prevăzut în buget pentru alocările bugetare pe ministere, acele aşa-zise plafoane bugetare pe ministere (...)', a explicat Dacian Cioloş.

Potrivit prim-ministrului, a fost făcut un calendar 'etapizat' de discuţie pe buget, cu obiectivul de a-l finaliza şi adopta până în jurul datei de 10 decembrie.

'Noi ne-am făcut un calendar etapizat de discuţie pe buget, cu obiectivul de a finaliza şi de a adopta acest buget până în jurul datei de 10 decembrie. Deci, în această primă etapă discutăm deocamdată de alocările bugetare, plafoanele bugetare pe diferitele ministere şi apoi o să discutăm şi de cifrele, de calculele privind veniturile şi vizavi de legislaţia deja adoptată şi ce putem acoperi', a adăugat prim-ministrul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO