1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Finanţe şi bănci

Revolut se apropie de 150.000 de utilizatori în România şi anunţă recrutări în patru oraşe

Compania fintech Revolut, care permite utilizatorilor să transfere bani în diferite valute și criptomonede, îşi extinde operaţiunile în România şi recrutează personal în Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi. Compania este fintech-ul cu cea mai rapidă creştere, iar ţinta sa este să transforme cardul său în principalul mijloc de plată folosit de români.

30 ian, 2019 | | ECONOMICA.net

Revolut oferă, printr-o aplicaţie pe smartphone, servicii de conturi curente în lei şi valută cu posibilitatea ataşării unui card de debit, care poate fi folosit oriunde în lume pentru plăţi la cursul de schimb de pe piaţa interbancară.

"Ne apropiem de 150.000 de utilizatori în România și suntem în căutare de noi colegi care să ni se alăture! Dacă ești ambițios, pasionat de tehnologie și vrei să faci lucrurile să se întâmple, vezi pozițiile disponibile în echipa noastră și aplică acum", se arată într-un anunţ al companiei.

Citeşte şi: Din culisele firmei care provoacă coşmaruri bancherilor români

Posturile disponibile în Bucureşti sunt Business Development Manager, PR Manager, şi Community Manager. În celelalte oraşe, compania angajează câte un Community Manager.

În 2017, veniturile Revolut la nivel global au crescut de cinci ori de la 2,4 milioane de lire sterline la 12,8 milioane de lire sterline, volumul lunar al tranzacțiilor a crescut de la 200 de milioane de dolari la 1,5 miliarde de dolari, iar numărul utilizatorilor s-a triplat, de la 450.000 la 1,3 milioane.

Compania cu sediul în Londra, a fost înființată în iulie 2015 cu o misiune ambițioasă: să zguduie de la temelie sectorul financiar bancar. Utilizatorii Revolut își pot face un cont curent în 60 de secunde, pot cheltui bani în străinătate în peste 150 de monede, fără comisioane ascunse, și au posibilitatea de a deține și schimba 25 de monede direct din aplicație și de a efectua transferuri domestice și internaționale folosind cursul de schimb valutar real.

În prezent, compania are peste trei milioane de utilizatori în Europa și a procesat peste 250 de milioane de tranzacții în valoare totală de mai bine de 25 miliarde de lire sterline.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO