1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 8 º

News

Rewe a găsit chiriaşi pentru galeriile comerciale din fostele magazine XXL Mega Discount. Opt retaileri s-au alăturat Penny Market

Retailerul german REWE a finalizat procesul de închiriere a galeriilor comerciale rezultate din transformarea supermarketurilor XXL Mega Discount din  Brăila, Bucureşti, Târgovişte, Buzău şi Ploieşti în Penny Market. Printre chiriaşi se numără Pepco,Decathlon, Deichmann, Hippoland sau Jysk.

25 ian, 2018 | ECONOMICA.net

REWE România a finalizat procesul de modificare a magazinelor  XXL Mega Discount, concept cu suprafeţe mari la care a renunţat în favoarea brandului Penny Market, prin închirierea tuturor spaţiilor rămase libere, anunţă un comunicat al companiei. Astfel, în noul format, magazinele Penny Market ocupă aproximativ 40% din suprafața totală a galeriilor comerciale din Brăila, Bucureşti, Târgovişte, Buzău şi Ploieşti, iar restul de aproximativ 1.000 de mp închiriabili a fost ocupat de Decathlon, Deichmann, Hippoland, Jysk, Pepco, Takko, TXM, Zoocenter.

Mai exact, în galeria comercială din fostul XX Merga Discount din Bucureşti (Str. Fundeni, nr. 38-40, sector 2) s-au deschis magazinele JYSK, Pepco și Hippoland, la Ploieşti (Sos. Nordului, nr. 10, județul Prahova)  s-au deschis JYSK și TXM (retailer haine), la Târgovişte (Str. Arsenalului, nr. 20, județul Dâmbovița) Pepco, Deichmann și TAKKO, la Brăila (Calea Călărașilor, nr. 10, județul Brăila) JYSK și PEPCO, iar la Buzău (Bd. Unirii, nr. 301, Județul Buzău) Decathlon și Zoocenter.

„Cu fiecare proiect pe care îl dezvoltăm încercăm să fim mai aproape de clienții noștri. Noul format ne permite să facem asta atât prin magazinele noastre, cât și prin accesul la magazinele partenerilor noștri. Avem alături de noi branduri puternice, care vin cu oferte complementare pentru clienții noștri și care le oferă o experință unică la cumpărături. Fiecare galerie comercială a reprezentat o investiție de aproximativ 5 milioane de lei la care se adaugă si investiția fiecărui chiriaș" a declarat Daniel Gross, general manager REWE România.

Acesta nu este singurul proiect finalizat de companie în ultima perioadă. Anul trecut au fost remodelate în format Future Store 51 de magazine și, recent, PENNY Market a devenit singurul retailer cu certificare ISO 50 001 în managementul energetic al magazinelor, depozitelor și sediului central, reprezentând astfel un reper în eficiență energetică pe piața locală, dar și un standard în servicii oferite clienților.

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 221 magazine PENNY Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4,000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2018 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.

Î

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO