1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Rewe a remodelat 91 de magazine Penny Market, iar în 2018 începe modernizarea altor 50 de unităţi

Retailerul german Rewe, care deţine lanţul de magazine Penny Market, a remodelat în perioada aprilie-iunile a acestui an 34 de magazine şi se concentrează pe deschiderea altor 20-25 de magazine până la sfârşitul acestui an. Procesul de remodelare urmează a se finaliza în 2018.

10 sep, 2017 | | ECONOMICA.net

În total, retailerul va investi 80 de milioane de euro pe an, până în 2025, având ca target creşterea cotei de piaţă de la 5%, cât este acum, la aproximativ 10%, potrivit declraţiilor oficialilor companiei. 

"Până acum am remodelat 91 de magazine din rețeua Penny Market, iar pentru anul viitor ne propunem să continuăm procesul cu alte 50-55 de magazine. Ne așteptăm ca abia la finalul procesului de remodelare să avem valoare totală a investiției, având în vedere că se desfășoară pe o perioada de mai mulți ani, spațiile fiind diferite, ne este dificil să estimăm investiția finală", au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii companiei. 

Săptămâna trecută, compania a finalizat remodelarea magazinelor XXL. Astfel, fostul XXL Mega Discount Fundeni a fost transformat în Penny Market, care ocupă o suprafaţă de circa 40% din suprafaţa totală. Retailerul vrea să sub închirieze spaţiul până la sfârşitul acestui an, după modelul galeriilor comerciale. 

"Intenția noastră este să ne găsim acei parteneri care să fie receptivi la o colaborare pe termen lung. Sectoarele lor de activitate sunt cele pe care știm că cei care ne trec pragul le vor aprecia: de la vestimentație, la home & deco", mai spun reprezentanţii retailerului. 

Primul magazin Penny a fost deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 204 de magazine Penny Market la nivel național si activează cu un număr de aproximativ 4.000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2017 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.

CITEŞTE ŞI Noua strategie Rewe pentru Penny Market - investeşte masiv în expansiune si remodelare, lanseaza post de radio şi angajează 1.000 de oameni

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO