1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

News

Robert Turcescu: Probabil că luni îmi voi depune candidatura la Primărie

Jurnalistul Robert Turcescu îşi va depune cel mai probabil luni candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei, din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP), după ce va avea loc o şedinţă de analiză la partid, scrie Agerpres.

23 apr, 2016 | Agerpres

"Stăm bine cu strânsul de semnături, se lucrează intens la acest lucru. Probabil că luni îmi voi depune candidatura, mâine (duminică - n.r.) avem şedinţă la partid în care facem evaluarea numărului de semnături strânse până în acest moment. Nu vor fi, din punctul meu de vedere, niciun fel de probleme, aşa că luni intrăm în competiţie. Sigur, întotdeauna există până la momentul validării o stare de emoţie, dar e bună. Cel mai rău lucru, indiferent că faci jurnalism sau politică sau eşti un artist, este să nu ai emoţii", a afirmat sâmbătă Turcescu la Biroul Electoral al sectorului 5, unde l-a însoţit pe Valentin Niţu, care şi-a depus candidatura din partea PMP pentru primăria acestui sector.

El spune că va continua ceea ce fostul primar Traian Băsescu a lăsat - o viziune de dezvoltare pentru Capitală.

"Toţi primarii care s-au succedat în funcţie lui Traian Băsescu, de la Adrian Videanu, la Sorin Oprescu, au fost obligaţi de viaţă, de starea în care au găsit Primăria, să continue proiectele lui Traian Băsescu. Prin urmare, sunt lucruri care trebuie continuate în acest moment şi pe care, din păcate, mai ales Sorin Oprescu, n-a reuşit să le ducă mai departe. Aşa că eu nu vin cu promisiuni pentru cetăţeni, ci vin cu o viziune - viziunea Bucureşti 2030 - pe care o lansez eu cu sprijinul lui Traian Băsescu şi a echipei care a făcut posibil un mandat de succes şi un proiect care va rămâne şi pentru primarii care vor veni la Capitala pana in anul 2030. (...) Acest oraş, dincolo de asfaltul pe care călcăm zi de zi, e o ruină. Acest oraş trebuie reconstruit din străfundurile lui. (...) Să nu fim farisei, dacă nu vrem într-adevăr să ne blesteme copiii noştri peste câţiva ani, pentru că le vom fi lăsat un oraş în ruină realmente, va trebui sa reîncepem reconstrucţia acestei capitale. (...) Pentru mine este un examen un faţa bucureştenilor", a mai spus Robert Turcescu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO