1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 25 º

News

Ajutor de peste 8 milioane euro, din Fondul de Solidaritate al UE, pentru refacerea infrastructurii afectate de calamităţi naturale

România va beneficia de un sprijin financiar de 8,192 milioane euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru refacerea infrastructurii publice afectate de calamităţile naturale produse în vara anului 2018, potrivit News.ro.

15 mai, 2019 | News.ro

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, Comisia Europeană a aprobat aplicaţia depusă de România prin care a solicitat ajutor financiar pentru reducerea pagubelor produse de inundaţiile din perioada 16 iunie 2018 – prima decadă a lunii august 2018 în regiunea „Nord-Est”.

”Este foarte important că s-a aprobat acest fond de solidaritate. După cu ştiţi, am avut anul trecut iundaţii, am avut secetă, am avut calamităţi şi Guvernul României a făcut aceatsă solicitare pe baza documentelor depuse de către unităţile administrativ-teritoriale. Eu, în primul rând, apreciez faptul că unităţile administrativ-teritoriale şi-au făcut datoria şi au solicitat fonduri pentru a îndrepta calamităţile, pentru a îndrepta efectele calamităţilor din localităţile lor”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, în judeţul Prahova, potrivit News.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO