Romanian Software oferă servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente medicale

Compania Romanian Software oferă servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente împotriva COVID-19, informează un comunicat al companiei, citat de Agerpres.
Economica.net - mar, 24 mart. 2020, 12:28
Romanian Software oferă servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente medicale
Astfel, pentru companiile care şi-au schimbat liniile de producţie ca să fabrice echipamente pentru cei care se află în prima linie în lupta cu noul virus – fie că este vorba de dezinfectanţi, izolete, măşti, tratamente sau alte echipamente – Romanian Software se oferă să preia, în mod gratuit, procesele de resurse umane: salarizarea şi administrarea pe personal. Procesele pot fi preluate rapid, fie prin externalizare, fie prin punerea la dispoziţie a platformei colorful.hr, pe toată perioada stării de urgenţă şi încă trei luni după.

„Trăim vremuri dificile şi încercăm cu toţii să ne susţinem în această criză socială, economică şi sanitară. Avem nevoie de raţiune, calm, responsabilitate, solidaritate şi empatie. Este o situaţie fără precedent, însă oamenii de afaceri au acţionat rapid pentru a veni în sprijinul autorităţilor, prin producerea de echipamente necesare acestei perioade. Suntem recunoscători companiilor care se implică. De aceea, vrem să le sprijinim pe cele care şi-au schimbat liniile de producţie pentru a face măşti, echipamente medicale şi să le oferim cu titlu gratuit servicii de externalizare a proceselor de resurse umane şi acces la platforma noastră colorful.hr. Pentru că la asta ne pricepem noi, vrem să luăm de pe umerii lor administrarea salarizării şi a resurselor umane, pentru ca ei să se poată concentra pe zona de producţie. Este un efort comun care ne ajută să trecem mai repede peste criză”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Prin serviciul de externalizare a proceselor de resurse umane, specialiştii Romanian Software preiau integral salarizarea şi administrarea de personal, compania beneficiară având control total asupra proceselor. Sunt servicii pe care aceştia le prestează cu ajutorul soft-urilor dezvoltate de companie şi care sunt permanent actualizate legislativ.

De asemenea, compania oferă şi consultanţă privind documentele sau deciziile suplimentare privind lucrul la distanţă, procedura de acordare a concediului pentru părinţi pentru supravegherea copiilor, sprijin pentru şomajul tehnic, sprijin în negocierile cu reprezentanţii sindicatelor şi ai angajaţilor cu privire la implementarea măsurilor impuse de starea de urgenţă.

„Aşteptăm companiile care produc echipamente pentru cei care se află în prima linie în lupta cu noul virus să ne contacteze la [email protected] sau prin intermediul platformei www.colorful.hr şi vom prelua cât mai rapid procesele lor de HR, fără niciun cost pentru perioada cât ţine starea de urgenţă şi încă trei luni după aceea”, a completat Victor Dragomirescu.

Platforma pentru resurse umane, disponibilă în cloud, oferă companiilor acces la aplicaţii de salarizare, administrare de personal, pontaj electronic, spaţiul personal al angajatului şi managementul documentelor. Accesul poate fi realizat de oriunde, platforma de resurse umane fiind perfect concepută pentru lucrul de acasă.

„Pandemia şi starea de urgenţă au forţat companiile să îşi transfere munca în mediul digital. Foarte multe procese de lucru se fac acum prin intermediul tehnologiei, fiind automatizate. Majoritatea angajaţilor lucrează de acasă şi începem cu toţii să observăm cât de utilă este tehnologia şi cât de mult ne simplică munca şi colaborarea”, a mai spus CEO-ul Romanian Software.

În prezent, platforma colorful.hr este folosită cu succes de mai bine de 600 de companii şi de peste 3.000 de manageri şi specialişti HR. Prin platforma colorful.hr, Romanian Software procesează datele a peste 250.000 de angajaţi din România.

Romanian Software este unul dintre liderii pieţei româneşti de soluţii software dedicate resurselor umane. Printre clienţii săi se numără firme şi instituţii precum: Amrest (Starbucks), Altex, Universitatea Bucureşti, Nuclearelectrica sau Alro Slatina.

Romanian Software oferă şi servicii de externalizare a proceselor de HR, consultanţă legislativă, recrutare şi leasing de personal, precum şi traininguri acreditate de formare a specialiştilor în resurse umane.

Compania a dezvoltat şi administrează şi platforma gratuită CalculatorVenituri.ro. Este vorba despre un calculator gratuit de salarii, care facilitează calculaţii rapide de la brut la net şi de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv deduceri personale sau alte beneficii cu facilitate fiscală, mandate de director, administrator, convenţii civile, drepturi de autor şi PFA. Calculatorul de venituri este disponibil online pe www.calculatorvenituri.ro, iar Aplicaţia CalculatorVenituri.ro poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Apple Store.

Te-ar mai putea interesa și
Producătorul român de macarale Hiarom Invest mizează pe independență energetică și pe „înverzire”
Producătorul român de macarale Hiarom Invest mizează pe independență energetică și pe „înverzire”
Hiarom Invest, companie cu capital autohton care realizează macarale personalizate, suprastructuri și echipamente pentru construcții feroviare, investește în generarea de energie, reducerea......
SUA îl avertizează pe Putin asupra „consecinţelor catastrofale” pe care le-ar avea utilizarea armelor nucleare în Ucraina
SUA îl avertizează pe Putin asupra „consecinţelor catastrofale” pe care le-ar avea utilizarea armelor nucleare ...
SUA vor răspunde decisiv oricărei utilizări de către Rusia a armelor nucleare împotriva Ucrainei şi au transmis Moscovei ...
Alegeri Italia: Giorgia Meloni e favorită să devină prim ministru, dar votanţii rămân divizaţi (agenţii)
Alegeri Italia: Giorgia Meloni e favorită să devină prim ministru, dar votanţii rămân divizaţi (agenţii)
Italienii votează duminică în cadrul unui scrutin care are mari şanse să ducă la instituirea celui mai de dreapta guvern ...
Hidroelectrica va depune ofertă de cumpărare a CEZ Vânzare, firmă cu 1,4 milioane de clienți
Hidroelectrica va depune ofertă de cumpărare a CEZ Vânzare, firmă cu 1,4 milioane de clienți
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, va depune o ofertă pentru cumpărarea firmei ...