Românii alocă în acest an un buget de 1.500 de euro pentru un concediu în Turcia sau Grecia

Potrivit datelor Paravion, cea mai mare agenţie de turism online de la nivel local, bugetul mediu alocat în acest an de familiile cu doi copii pentru un concediu de 7 zile în Turcia sau Grecia se ridică la circa 1.500 de euro, iar Antalya, Belek, Oludeniz, Creta, Rhodos, Corfu şi Zakynthos sunt câteva dintre destinaţiile externe ideale pentru familiile cu copii.
Economica.net - vin, 15 apr. 2016, 08:22
Românii alocă în acest an un buget de 1.500 de euro pentru un concediu în Turcia sau Grecia

În ceea ce priveşte familiile cu copiii de peste 3 ani, există, mai ales în staţiunile din Turcia, piscine special amenajate, parcuri acvatice, mini cluburi, camere cu jucării, programe de animaţie pentru copii, locuri de joacă adaptate tuturor vârstelor, terenuri pentru mini fotbal sau mini golf, dar şi discoteci sau cinematografe cu proiecţii de filme pentru copii. De cele mai multe ori, toate facilităţile sunt incluse în costul sejururilor, doar şi doar în anumite hoteluri turiştii trebuie să servicii precum creşa sau de babysitting.

‘Românii care rezervă sejururi în vara acestui an aleg, cu precădere, Turcia şi Grecia, destinaţii externe renumite pentru familiile cu copii, pentru că asigură facilităţi adaptate tuturor gusturilor şi vârstelor. Astfel, părinţilor care vor să aibă parte de mai multă odihnă în concediu şi activităţi multiple pentru copii, le recomandăm Turcia, o ţară cu complexuri turistice mari, unde, cu siguranţă, cei mici nu se vor plictisi, iar şansele să părăsească resort-urile sunt mai mici. Celor care doresc să viziteze împrejurimile, le recomandăm insulele greceşti, cu peisaje încântătoare’, arată Remus Vişan, Managing Director Paravion, într-un comunicat remis AGERPRES, vineri.

Potrivit acestuia, bugetul mediu alocat în acest an pentru familiile cu doi copii se ridică la aproximativ 1.500 de euro, pentru un sejur de 7 nopţi, sumă similară cu cea de anul trecut. Familiile cu copii mai mici de 3 ani beneficiază, de regulă, de gratuitate pentru cei mici atât pentru transportul cu avionul, cât şi la cazare. În schimb, serviciile de creşă şi supravegherea asigurată de bone se plătesc separat, cu avantajul libertăţii pentru angrenarea în diverse activităţi, ştiind că cei mici sunt în siguranţă.

Cei care vor să ajungă într-o destinaţie externă, dar nu au un buget ridicat, pot alege Antalya, unde sunt disponibile pachete de la 800 euro pentru familiile cu doi copii, preţul incluzând biletele de avion, transportul aeroport-hotel-aeroport şi cazarea pentru 7 nopţi, în regim all inclusive.

Paravion este cea mai mare agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum şi de soluţii de securitate dezvoltate de Zitec şi PayU.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...