1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Turism

Românii au început deja să facă rezervări la mare pentru vara viitoare, profitând de promoţii - Capital

Turiştii români au început, în pragul iernii, să cumpere vacanţe la mare pentru vara următoare. Agenţiile de turism au lansat în premieră, în luna septembrie, oferte cu reduceri de până şa 505, prin programul "înscrieri ultra-timpurii", scrie Capital.ro.

03 oct, 2014 | Capital

Iar primele sejururi au fost deja rezervate, existând avantajul de a cumpăra o vacanţă la jumătate de preţ sau de a creşte nivelul de confort cu aceiaşi bani, avand şi certitudinea rezervării exact la hotelul dorit.

Astfel, potrivit Bibi Touring, pentru un sejur de 5 nopţi, cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din Mamaia, turiștii vor achita în perioada programului ”Înscrieri Ultra-Timpurii” un preţ redus de doar 230 lei, faţă de 460 lei preţul din sezon sau, la Olimp, la un hotel de 4 stele, cu acces la SPA, un preţ promotional de 436 lei, faţă de 545 lei, preţ întreg. Pentru a beneficia de aceste maxime reduceri, turiştii trebuie să-şi rezerve vacanţa până la finele anului.

De asemenea, există agenții care au lansat primele chartere pentru anul viitor, un exemplu fiind și Paralela 45, cu chartere pentru vara 2015 în Antalya, cu plecări din București, Cluj, Craiova și Satu Mare la prețuri începând de la 295 euro. Potrivit datelor agenției, campania de Early Booking aduce reduceri de până la 45% din costul unei vacanțe plătite în plin sezon, garantând astfel aceleași condiții de cazare la aproape jumătate din preț.

Citeşte materialul integral, pe Capital.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO