1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

News

Românii caută routere wireless cu viteze de peste 300 Mbps. TP-LINK vrea o cotă de piaţă de 65%

TP-LINK, lider mondial şi local pe segmentul routerelor wireless, lansează în România noua sa gamă de produse şi estimează să ajungă pe piaţa locală la o cotă de piaţă de 65% pe acest segment.      

07 aug, 2014 | ECONOMICA.net

„Alături de consolidarea poziţiei de lider în România pe piaţa echipamentelor de reţelistică, TP-LINK îşi propune să se distanţeze în mod vizibil de concurenţă în 2014, Ne propunem să creştem vânzările atât pe piaţa de dispozitive wireless, pe segmentul adaptoarelor Powerline, dar şi pe cel al routerelor mobile. În același timp, vom implementa strategia globală orientată pe extinderea portofoliului de produse, intrând pe piața de accesorii. Ne concetrăm în continuare pe creșterea nivelului de informare și educare a utilizatorilor, în special în cazul unor categorii de produse mai puţin cunoscute, precum adaptoarele care transformă circuitele electrice existente într-o reţea de date de mare viteză.” , a declarat Hermes Song, directorul general TP-LINK în România.

Potrivit acestora, în continuare routerele rămân cele mai bine vândute produse, în special  dispozitivele din gama Wireless de 300 Mbps, menţinându-se  tendinţa de migrare către modele care asigură viteze de transfer de peste 300 Mbps, utilizatorii arătându-se tot mai interesaţi să adopte şi produsele dual band.

Noile dispozitive vor fi disponibile în oferta magazinelor de specialitate cu preţuri recomandate de vânzare începând de la 339 Lei pentru router-ul TP-LINK Archer C2 şi 199 Lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T4U.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO