Românii de la Qualitance au dezvoltat o aplicație pentru ”Regina Sprâncenelor” – Anastasia Beverly Hills

Românii de la QUALITANCE dezvoltă alături de Anastasia Beverly Hills prima aplicație mobilă a celebrului brand de beauty dezvoltat în Statele Unite.
Lidia Neagu - vin, 25 iun. 2021, 10:48
Românii de la Qualitance au dezvoltat o aplicație pentru ”Regina Sprâncenelor” - Anastasia Beverly Hills

Aplicația, care este rezultatul unui parteneriat început în 2020, a fost lansată recent și aduce către publicul larg experiența de necontestat a Anastasiei Soare și a echipei sale în estetica sprâncenelor, reprezentând o premieră la nivel internațional.

„Anastasia Beverly Hills: The Brow App” transpune experiența profesională de zeci de ani a Anastasiei Soare și metoda sa patentată Golden Ratio Shaping Method®, construită pe principiul matematic „golden ratio” (proporția ideală), într-un ghid digital care îi învață pe esteticienii profesioniști și pe începători cum să definească aspectul sprâncenelor pentru orice ocazie. Printr-un algoritm unic și cu ajutorul tehnologiei de machine learning, aplicația analizează fizionomia utilizatorilor în funcție de preferințele acestora și de proporțiile ideale definite prin formula Anastasiei Soare – Golden Ratio Shaping Method®. Utilizatorii pot aprofunda arta înfrumusețării sprâncenelor accesând o librărie de tutoriale video, care îi ajută să recreeze look-urile unice Anastasia Beverly Hills și le oferă recomandări de produse cosmetice care îi vor ajuta în obținerea unor rezultate similare.

„De mulți ani, creez sprâncene perfecte pentru clienți din întreaga lume. Sunt fericită să împart secretul sprâncenelor disponibil doar în salonul meu, în premieră acum, într-o aplicație pe telefonul mobil”, declară Anastasia Soare, CEO și fondator Anastasia Beverly Hills.

„Prin parteneriatul cu Anastasia Beverly Hills și colaborarea cu o companie proprietară de soluții pentru realitate augmentată, am avut ocazia să interacționăm direct cu utilizatorii pentru a înțelege cu adevărat nevoile din domeniul înfrumusețării sprâncenelor și pentru a le oferi soluții relevante în urma cercetărilor noastre. Suntem onorați că am avut oportunitatea de a construi o aplicație care le oferă pentru prima dată utilizatorilor din întreaga lume acces la know-how-ul de excepție și experiența incredibilă a echipei Anastasia Beverly Hills. Suntem entuziasmați de cum se prefigurează viitorul în domeniul frumuseții,” completează Mike Parsons, CEO QUALITANCE.

 

Aplicația pe care QUALITANCE a dezvoltat-o în strânsă colaborare cu echipa Anastasia Beverly Hills are la bază principii de design thinking și se bazează pe un proces intens de documentare și testare cu utilizatorii. Aplicația folosește un mix de tehnologii precum FaaS (arhitecturi fără infrastructură de server), computer vision și machine learning, respectiv algoritmi antrenați pe seturi de date privind analiza feței și culoarea tenului.

„Anastasia Beverly Hills: The Brow App”, disponibilă deja în App Store, le oferă utilizatorilor consultanță personalizată despre cum să recreeze pas cu pas sprâncenele perfecte acasă și le recomandă produsele personalizate pe care să le folosească în rutina zilnică.

QUALITANCE este o companie internațională de tehnologie și inovație care creează produse și business-uri digitale pentru organizații globale. QUALITANCE folosește experience design, rapid prototyping, psihologie comportamentală și tehnologii emergente precum AI și Machine Learning pentru a crea produse și servicii digitale inovatoare și pentru a ajuta organizații mari să facă pasul către economia digitală hiper scalabilă a secolului XXI.

În cei peste 10 ani de existență, compania și-a dezvoltat prezența pe 3 continente – Europa, America de Nord și Australia – prin birourile din București, San Francisco și Sydney, și a colaborat cu unele dintre cele mai mari companii din lume precum News Corp, Virgin, IKEA, Johnson & Johnson sau Ford în oferirea de soluții de inovație și transformare digitală.

QUALITANCE a fost desemnată de către Financial Times 1000, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe și Inc.5000 Europe drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere a veniturilor.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...