Romaqua Group, o companie responsabilă

Pentru Romaqua Group viaţa şi sănătatea oamenilor reprezintă valori supreme, valori pe care înţelege să le protejeze înaintea oricăror altor interese, fie ele personale, materiale sau de altă natură. Acest lucru reprezintă un adevărat crez al companiei, crez pe care Romaqua Group l-a manifestat constant, chiar anterior apariţiei pandemiei, prin grija pe care a acordat-o produselor, pe care a înţeles să le protejeze prin aplicarea de sigilii de protecţie.
Ion Dobreanu - lun, 24 mai 2021, 14:07
Romaqua Group, o companie responsabilă

În condiţiile în care activează în industria alimentară, iar volumul vânzărilor depăşeşte sute de milioane de bucăţi, din respect pentru sănătatea şi viaţa oamenilor compania nu îşi poate asuma riscul de a nu adopta toate măsurile ce se impun pentru a proteja aceste valori.

Romaqua Group a fost printre primele companii care au început achiziţia de măşti, mănuşi, vizete şi dezinfectanţi pentru angajaţii ei, încă dinainte de declanşarea si anunţarea oficială a pandemiei de COVID.

Romaqua Group a fost printre primele companii care a achiziţionat termometre pentru depistarea temperaturii la angajaţii săi şi a persoanelor care intră în companie.

Romaqua Group a achiziţionat şi concentratoare de oxigen în caz de urgenţă pentru angajaţii săi.

Romaqua Group a facut o serie de sponsorizări pentru spitale, primării şi alte asociaţii angajate în lupta pentru combaterea pandemiei.

Desfăşurându-şi activitatea în Industria Alimentara, Romaqua Group a respectat cu seriozitate masurile recomandate de DSP în lupta contra pandemiei de COVID în vederea asigurării respectului şi confortului pentru toţi clientii săi, atât interni, cât si externi.
Atât politica europeană, cât şi legislaţia internă stabilesc condiţii stricte privind activitatea în industria HoReCa, criteriile după care poate avea loc accesul la spectacole, manifestări sportive, organizarea de întruniri private, accesul în alte ţări şi definesc ca determinant vaccinul pentru dobândirea imunităţii colective cu scopul revenirii la viaţa normală.

Romaqua Group S.A. nu poate ignora legislaţia internă şi practica internaţională în domeniu, fapt pentru care a dispus măsurile interne ce decurg din aplicarea legii.

Astfel, în deplinul respect al drepturilor şi libertăţilor individuale, a adoptat dispoziţii interne referitoare la purtarea măştii, dezinfecţie, stabilirea circuitelor, distanţarea sanitară, verificarea stării de sănătate a angajaţilor, participarea la procesul de producţie doar a persoanelor sănătoase, acordarea suportului necesar persoanelor care doreau şi doresc să se vaccineze.

Această stare de fapt se reflectă în gradul de sănătate şi mulţumire al angajaţilor, precum şi în calitatea şi siguranţa produselor. Relevant în acest sens este şi faptul că, deşi în companie lucrează peste 2.220 de angajaţi din 6 judeţe şi interferăm cu peste 40.000 de persoane din ţara şi din străinătate, nu am avut niciun deces cauzat de coronavirus iar rata de vaccinare se apropie de 60%.

Romaqua Group rămâne determinată în aplicarea acelor principii care au drept scop fundamental protejarea vieţii şi sănătăţii omului.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Statele Unite avertizează Mexicul că planul său de reformă energetică amenință investiții americane de zeci de miliarde de dolari
Statele Unite avertizează Mexicul că planul său de reformă energetică amenință investiții americane de zeci de miliarde ...
Statele Unite au repetat vineri Mexicului că planul său de reformare a pieţei energetice le-a provocat "preocupări reale", ...
A treia zi de grevă a angajaților STB. La ora 08:00 erau pe traseu 15 vehicule
A treia zi de grevă a angajaților STB. La ora 08:00 erau pe traseu 15 vehicule
Greva declanşată de angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) continuă şi sâmbătă, deşi Tribunalul Bucureşti ...
Armata americană și ONU confirmă prezența în Mali a mercenarilor ruși ai companiei Wagner
Armata americană și ONU confirmă prezența în Mali a mercenarilor ruși ai companiei Wagner
Armata americană a confirmat vineri prezenţa grupării paramilitare ruse Wagner în Mali, ONU făcând, pe de altă parte, ...