1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Romgaz alocă 14,7 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de cimentare a sondelor

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz SA alocă, din surse proprii, 14,7 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de cimentare la sondele sucursalelor Romgaz Mediaş şi Târgu Mureş, potrivit unui anunţ de participare postat de Societatea Naţională de Gaze Naturale în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

04 mar, 2015 | Agerpres

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 12 luni de la data atribuirii. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 aprilie 2015, ora 10,00, scrie Agerpres.

Operatorul economic care participă la licitaţie trebuie să aibă o medie a cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani de cel puţin 29 milioane lei.

SNGN Romgaz SA este producător şi furnizor de gaze naturale în România, principalele segmente ale activităţii sale fiind explorarea şi producţia de gaze naturale, furnizarea de gaze naturale, înmagazinarea de gaze şi producerea de energie electrică.

În anul 2014, Romgaz a produs 5,66 miliarde mc de gaze naturale şi, conform ANRE, la 30 septembrie 2014, a avut o cotă de piaţă de 47,4% din vânzările de gaze provenite din producţia internă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO