Roxana Stănciulescu, noul director al diviziei de Retail Leasing al AFI Europe România

AFI Europe Romania o numește pe Roxana Stănciulescu în poziția de director al diviziei de Retail Leasing. Cu peste 15 ani de experiență în retail, Roxana Stănciulescu va contribui la menținerea și dezvoltarea mixului de chiriași al centrelor comerciale deținute de AFI Europe Romania.  
Economica.net - mie, 02 dec. 2020, 10:32
Roxana Stănciulescu, noul director al diviziei de Retail Leasing al AFI Europe România

Roxan Stănciulescu a avut colaborări cu Echo Investment, cel mai important dezvoltator din Polonia, cu CBRE și JLL. În cadrul JLL, a condus echipa de retail a companiei. De asemenea, a colaborat anterior cu AFI Europe, în faza de pre-deschidere a AFI Cotroceni, contribuind la elaborarea mix-ului de chiriași în noul centru comercial. Experiența Roxanei Stănciulescu în retail include și repoziționarea și suportul acordat în vederea vânzării Militari Shopping Center în numele proprietarului Atrium Real Estate.

Din noua poziție de director al diviziei de Retail Leasing în cadrul AFI Europe Romania, va coordona activitatea de închiriere a AFI Cotroceni, AFI Brașov, AFI Ploiești și a viitoarelor proiecte comerciale pe care AFI Europe le dezvoltă, precum centrul comercial de lângă AFI City sau viitorul retail park din Arad.

AFI Europe este prezenta în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România cu o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA). AFI Europe mai deține și AFI Ploiești, cu o suprafață închiriabilă (GLA) de 34.000 de metri pătrați, iar adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park 1-5, ce oferă 70.000 metri pătrați de spații de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C.

În prezent, AFI Europe România a livrat și proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați. De asemenea, compania are în portofoliu și AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, și AFI City, primul proiect rezidențial al companiei în România, dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi (sectorul 1 din București).

Faza I a proiectului cuprinzând 190 de apartamente si 228 locuri de parcare a fost livrata in Q2 2020. 

De asemenea, AFI Europe a preluat și portofoliu office al NEP Rockcastle, format din Floreasca Business Park, situat în Calea Floreasca nr. 169, București, cu o suprafață totală de 36.470 mp;    The Lakeview, situat în Str. Barbu Văcărescu nr. 301-311, București, cu o suprafață totală de 25.907 mp; Aviatorilor 8, situat în Bd. Aviatorilor nr. 8A, București, cu o suprafață totală de 8.203 mp; Timișoara City Business Center, situat în Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, Timișoara, cu o suprafață totală de 47.936 mp, cu o valoare totală de circa 300 de milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Uniunea Europeană a blocat exportul a 250.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca din Italia spre Australia
Uniunea Europeană a blocat exportul a 250.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca din Italia spre Australia
Uniunea Europeană s-a folosit pentru prima dată de interdicţia de export de vaccinuri împotriva COVID-19 pentru a opri transferul din Italia spre Australia a 250.000 de doze de ser de la...
Aproape un miliard de tone de alimente au fost risipite în 2019 – Raport ONU
Aproape un miliard de tone de alimente au fost risipite în 2019 – Raport ONU
O cantitate estimată la 931 milioane de tone de alimente sau 17% din totalul alimentelor puse la dispoziţia consumatorilor ...
Bucureştenii se implică în digitalizarea Capitalei
Bucureştenii se implică în digitalizarea Capitalei
Un număr din ce în ce mai mare de bucureșteni folosesc AmParcat, cea mai rapidă, civilizată și ușoară metodă ...
Ministerul Finanțelor a împrumutat 461,2 milioane de lei de la băncile comerciale
Ministerul Finanțelor a împrumutat 461,2 milioane de lei de la băncile comerciale
Ministerul Finanţelor (MF) a împrumutat, joi, 461,2 milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de ...