Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul „Gala Bute”

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul "Gala Bute", in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri, scrie HotNews.ro.
Economica.net - lun, 02 feb. 2015, 18:08
Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul

Obreja a fost adus luni la DNA de catre anchetatori, dupa ce la locuinta sa din Sectorul 2 al Capitalei au fost facute perchezitii, in dosarul „Gala Bute”.

Rudel Obreja a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 14.30, fiind insotit de anchetatori, care l-au ridicat de la locuinta sa din Capitala.

Obreja a spus ca nu este nimic nou in dosarul „Gala Bute” si ca nu este vinovat de acuzatiile care ii sunt aduse de procurorii DNA.

La DNA a fost adus cu mandat si Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea in mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce la locuinta sa din localitatea ilfoveana Corbeanca au fost facute perchezitii.

De asemenea, primarul din Lupeni, Cornel Resmerita (PSD), a fost ridicat, in jurul orei 12.00, de la locuinta sa de catre anchetatorii care au facut perchezitii acolo, el fiind dus ulterior la audieri la sediul DNA.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Producătorul și distribuitorul ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție Misavan a anunțat miercuri ...
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței de plafonare și compensare a facturilor la gaze și energie electrică. Vorbesc despre “grup infracțional organizat”
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței ...
Confederația sindicală “Cartel Alfa” a sesizat DNA În legătură cu adoptarea, de către Guvern, a ordonanței de ...
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Guvernul și-a asumat, în fața Comisiei Europene, să vândă cel puțin 20% din acțiunile deținute de statul român ...