1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 8 º

Extern

Rusia le recomandă cetăţenilor săi să evite călătoriile în Marea Britanie, din cauza riscului de atentate

Rusia le-a recomandat vineri cetăţenilor săi să evite călătoriile în Marea Britanie, din cauza 'nivelului de ameninţare teroristă' în această ţară după atentatul sinucigaş de la Manchester, soldat cu 22 de morţi şi zeci de răniţi, printre care numeroşi copii şi adolescenţi, transmite AFP.

26 mai, 2017 | Agerpres

'Ambasada Rusiei în Marea Britanie le recomandă cetăţenilor ruşi să evite călătoriile în ţară, mai ales să viziteze metropole, dacă aceste călătorii nu sunt neapărat necesare', precizează un comunicat al Agenţiei ruse de turism.

Decizia 'este justificată de faptul că guvernul Marii Britanii a crescut nivelul de ameninţare teroristă în ţară la nivelul maxim', adaugă comunicatul.

Premierul britanic Theresa May a anunţat marţi seară că nivelul de alertă teroristă a fost ridicat de la 'grav' la 'critic', cel mai înalt, ceea ce înseamnă că un atac este considerat ca fiind iminent.

Poliţia a plasat în arest opt persoane în cadrul anchetei privind atacul sinucigaş comis de Salman Abedi, născut în 1994 la Manchester din părinţi libieni.

Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic, care a anunţat şi alte atacuri.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO