1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Ruşii de la LukOil au scos de pe internet preţul carburanţilor vândut în benzinăriile proprii

De săptămâna trecută, clienţii LukOil nu se mai pot informa de pe internet asupra preţului carburanţilor practicat de companie în staţiile proprii. Dacă vor neapărat să compare preţurile din mai multe staţii, sunt nevoiţi să telefoneze direct în benzinărie.

11 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Distribuitorul de carburanţi LukOil nu mai afişează pe pagina proprie de internet, de o săptămână, preţul carburanţilor din cele 300 de staţii aflate în România. Până la începutul lunii februarie, pe pagina LukOil, se putea găsi amplasamentul fiecărei benzinării, preţul carburanţilor comercializaţi şi numărul de telefon al responsabilului de staţie. Brusc, de joia trecută, administratorii paginii de internet a LukOil au scos informaţiile privind preţurile carburanţilor valabile în fiecare zi.

„Pentru a fi la curent cu preţurile carburanţilor practicate în fiecare benzinărie LUKOIL, dar şi pentru a afla noutăţi cu privire la promoţiile aflate în derulare, vă rugăm să sunaţi la numerele de telefon afişate pentru fiecare staţie în parte”, arată reprezentanţii companiei.

LukOil şi Petrom erau singurii distribuitori de carburanţi din România care îşi publicau pe internet preţurile zilnice din staţiile proprii. Acum, Petrom a rămas singurul distribuitor cu această opţiune.

LukOil Romania deţine un lanţ de 300 de benzinării, fiind al treilea mare distribuitor de carburanţi, după Petrom şi Rompetrol.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO