1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Turism

Ryanair a lansat de Black Friday oferta "Cumpără un bilet și primești unul gratis"

Compania aeriană Ryanair a anunțat joi (26 noiembrie) că a lansat campania "Cumpără un bilet și primești unul gratis" pentru 1.700 de zboruri pe care le are programate, oferta fiind valabilă pentru călătoriile întreprinse între 1 decembrie 2020 și 27 martie 2021. 

26 noi, 2020 | ECONOMICA.net

Concret, cu un singur bilet cumpărat, clienții pot să meargă însoțiți de încă o persoană, fără că această să plătească.

Oferta Ryanair de Black Friday începe de joi de la ora 15.00 și durează până la sfârșitul zilei de vineri (27 noiembrie). Cu mai multe oferte valabile pentru zboruri față de orice altă campanie de acest timp desfășurată de Ryanair în anii trecuți, călătorii din toată Europa vor avea posibilitate să zboare acasă gratuit cu ocazia Crăciunului sau să aleagă una dintre cele 1.700 de deplasări care sunt programate până pe 27 martie 2021.

Clienții au posibilitatea că doar până la miezul noptiii zilei de vineri să-și facă rezervări, oferta fiind valabilă doar pentru biletele cumpărate de pe site-ul ryanair.com.


"Am lansat o oferta de neratat de Black Friday, cu mai multe zboruri valabile față de orice alte oferte din trecut ale Ryanair de tipul "Cumpără un bilet și primești unul gratis", chiar la timp pentru programarea planurilor de călătorie de Crăciun. Fă-ți o rezervare începând de azi de la ora 15.00 pentru un zbor din perioada 1 decembrie 2020 - 27 martie 2021 pe una dintre cele 1.700 de zboruri valabile și al doilea tichet este gratuit. (...). Pentru a putea beneficia de ofertă, clienții trebuie să acționeze rapid și să-și facă rezervări pe site-ul ryanair.com înainte de miezul nopții zilei de mâine, 27 noiembrie", a declarat Dară Brady, director de marketing al Ryanair.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO